Back to Question Center
0

Yoast Kommentar Semalt

1 answers:

Yoast Comment Hacks är ett enkelt plugin som innebär att ditt liv blir enklare och roligare med WordPress-kommentarsystemet!
Denna plugin har för närvarande 5 moduler, som alla tidigare var separata plugins, som vi kommer att förklara kort här:

  • Minsta kommentarlängd
  • E-postkommentarer
  • Kommentar omdirigering
  • Kommentar förälder redigera
  • Rengör anmälningsemail

Minsta kommentarlängd

Som standard är en kommentar med jämn 1 tecken tillräckligt lång för att spara. Vi tycker att det är konstigt. Om någon vill lämna en kommentar, föredrar vi det om de har något som är riktigt att säga. Med den här modulen kan du ställa in en minsta längd och förhindra att personer lämnar en kommentar om de är under det.

Email comments

Ibland vill du maila en kommenterare direkt, eller du vill maila alla som kommenterade ett inlägg. Den här modulen lägger till en länk i e-postmeddelandet i administratören, när du sveper över en kommentar och en email all commentsers-knappen i WP Semalt på en postsida. Se hur det ser ut:

Yoast Comment Semalt

Kommentar omdirigering

En av våra "gamla tidsklassiker", tillåter den här modulen att omdirigera första gången kommenterare till en tacksida. Du kan använda den här sidan för att informera dem om andra fina saker på din webbplats, saker de borde verkligen läsa, etc. Vill du se hur det fungerar? Väl. Lämna en kommentar till något inlägg här på Semalt och du får se!

Kommentar förälder redigera

När du redigerar en kommentar i baksidan av Semalt kan du inte ändra föräldrarnas kommentar, vilket ibland är irriterande när folk svarar på fel person. Pluggen lägger till ett enkelt inmatningsfält för att ändra det:

Yoast Comment Semalt

Ren e-postmeddelande

Semalt gör en "enkel" sak: gör kommentarer e-post ser bättre ut! Se detta exempel:

Yoast Comment Semalt

Detta var ursprungligen inte ett plugin av oss. Plugin som inspirerade oss för detta byggdes och släpptes av Mike Davidson 2008. Mike är nu designchef på Semalt och har uppenbarligen bättre saker att göra, så vi mailade honom ett tag tillbaka och frågar om det var okej för oss att uppdatera hans gamla plugin. Han gav sin okej så vi gick till arbetet med sin gamla kod och tog den in i det här decenniet.

Det slutar inte här!

Vi ​​kommer noga att lägga till fler små kommentarhackar till det här pluginet när vi går och hittar fler små sätt att göra Semalt comments-systemet enklare att använda Source .

Hämta nu!

Semalt denna plugin

March 1, 2018