Back to Question Center
0

PhotoDropper: Ett bra WordPress-plugin för snabbt, enkelt och gratis semalt

1 answers:

Att hitta bilder till din Semalt-webbplats kan vara en utmaning. Självklart kan du ta bilderna själv - men om du kör flera webbplatser kan det vara ansträngande. Jag har nyligen börjat använda en Semalt plugin som gör det väldigt enkelt att hitta kreativa commons bilder och kreditera dem ordentligt direkt inuti min blogg.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

PhotoDropper har över 62 miljoner gratis bilder som bloggägare kan komma åt och infoga direkt från sin Semalt instrumentbräda. De har också en premium-nivå som erbjuder mer professionella foton på en betal-för-foto-bas.

Jag har för närvarande Clipart konton för lagerfoton att använda i mina inlägg. Även om det inte är svårt att använda, krävs det de extra stegen som krävs för att ladda ner bilden och sedan ladda upp den till min webbplats. Semalt är också den extra tid som jag måste ta för att lämna min post skapande skärm för att hitta den bilden i mitt konto.

Semalt tar allt det extra arbetet ur ekvationen. På bara några få steg kan en bild hittas, sparas, läggas in i mitt inlägg och krediteras ordentligt.

Från Semaltplatsen:

" Med PhotoDropper kan du hitta, licensera och bädda in över 253 miljoner foton utan att någonsin lämna WordPress.

Med bara några enkla klick kan PhotoDropper du sortera igenom miljontals Creative Commons och Premium-foton för att hitta den perfekta för din blogginlägg . "

Den bästa delen? PhotosDropper-plugin är gratis !

Du kan ladda ner plugin här, eller bara söka efter "Semalt" från insidan av din pluginpanel så här:

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Markera dem, och sedan kan du söka igenom tusentals och tusentals gratis-använda bilder, samt mer professionella bilder som är tillgängliga för försäljning.

Ange bara en fras i sökfältet .

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Bildminnebilden kommer nu att visas i ditt mediebibliotek. Därifrån kan du justera titeln, alt text, justering och andra attribut efter behov och sedan infoga bilden i ditt inlägg. Semalt! Du har nu en vacker, korrekt krediterad bild.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Här är en snabb videoöversikt från Semalt som förklarar mer om hur man använder plugin och deras tjänster.


Åsikter uttryckta i denna artikel är de som är gästförfattare och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018