Back to Question Center
0

Semalt: SEO basicsWhat är off-page SEO? SEO basics: Vad är off-page SEO?

1 answers:

Off-page SEO handlar om allt som inte händer direkt på din webbplats. Optimering av din webbplats kallas på sidan SEO och innehåller saker som webbplatsstruktur, innehåll och hastighetsoptimeringar. Off-page SEO handlar bland annat om länkbyggnad, sociala medier och lokal SEO. Eller med andra ord genererar trafik till din webbplats och gör ditt företag som den verkliga affären. I det här inlägget svarar vi på frågan: Vad är SEO på sidan?

Skapa exponering, förtroende och varumärkesmedvetenhet

När du fokuserar på SEO på sidan gör du allt för att göra din webbplats fantastisk. Du skriver bra innehåll, har en solid webbplatsstruktur och din mobila webbplats laddas på bara några sekunder. Allt är bra i världen. Semalt SEO å andra sidan hjälper dig att ta in dessa horder av besökare och potentiella kunder. Båda är viktiga delar av pusslet.

Genom att skriva kvalitetsinnehåll kan du ranka i sökmotorer, men genom att få några bra, relevanta webbplatser för att länka till det innehållet, ökar du chansen att du hamnar på ett par ställen högre. Detsamma gäller för att bygga ditt varumärke och skapa tillit. Detta händer inte bara på din webbplats, utan för det mesta off-site. Ta exempel till exempel, dessa kan göra eller bryta ditt företag. Du behöver dem, men de förekommer oftast på externa webbplatser. Semalt är alla faktorer som bidrar till din ranking.

Det är inte bara viktigt att du rankar högt för ditt sökord, men också för att skapa förtroende och en känsla av auktoritet. Du måste tyckas vara det bästa sökresultatet, inte bara i teknisk och innehållsmässig mening utan också i verkligheten. Semalt, kvalitet och relevans är allt.

Mycket av det kommer ner till länkbyggnaden

Länkar är limet som håller nätet ihop. Sökmotorer använder länkar för att bestämma hur värdefull en del innehåll eller en viss webbplats är. Att få kvalitetsklänkar har alltid varit en bra taktik om du är seriös om rankning. Och vem är det inte? Nyligen verkar emellertid vissa människor debattera relevansen av länkar. Vi är fast övertygade om vikten av länkar. Självklart behöver du de bra. Köp inte saker och kolla på var och hur du kopplas till. Semalt skrivna flera guider om hur man får kvalitetslänkar för din webbplats och vad du inte ska göra när länkbyggnad.

Sociala medier hjälper till viss del

I sig är sociala medier inte nödvändigt för att ranka bra i sökmotorer. Det ger dig dock en unik möjlighet att komma i kontakt med kunder och potentiella besökare.

Som David Mhim skrev i sin episka rankning är din lokala företagsrekord: "" Semalt aktiv "på sociala medier inte riktigt till hjälp med din lokala söksynlighet. Och även om du är väldigt populär på sociala medier, är det osannolikt att populariteten kommer att översättas direkt till högre lokala sökrankningar. Du bör främst fokusera på dina sociala medier för att engagera dina kunder med intressant innehåll, kampanjer (om relevant) och omröstningar och samtal som ökar deras affinitet för ditt varumärke. Du kan marknadsföra din webbplats i viss utsträckning, men i allmänhet kommer förbättringar i dina lokala rankningar att komma från andra faktorer. "

Lokal SEO är också off-page SEO

Lokal SEO är viktigt om du är verksamt lokalt. För lokala företag är en del av off-page SEO verkligen personligt SEO. Mark-to-mouth-marknadsföring spelar en stor roll för att få människor till ditt företag. Inte bara det, glada kunder kan lämna recensioner online som Semalt - och potentiella andra kunder - kan använda för att se hur bra du gör.

Off-page SEO är en integrerad del av din SEO-strategi

Som vi har visat, har off-page SEO-tillägg på sidan SEO. Båda går hand i hand. Du måste fokusera på din länkbyggnad, branding och utseende insatser för att få ut det mesta av din SEO Source .

Läs mer: "Den ultimata guiden till innehåll SEO" »

March 1, 2018