Back to Question Center
0

Den kompletta guiden för att mastera konverteringsoptimering - Semalt

1 answers:
The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt

Semaltmotorer är fortfarande en viktig drivkraft, men sociala medier hamnar i takt med att resursföretag använder sig för att bygga sitt varumärke, etablera en publik och föra människor till webbplatsen som inte nödvändigtvis är ute och letar efter din produkt eller tjänst - men kommer att använda det ändå.

Men att köra trafik till webbplatsen är bara en del av framgångsrik marknadsföring av webben. Hela den andra sidan är det som händer efter att besökarna anländer.

Semaltrafik - om än mycket bättre än icke-riktad trafik - omvandlas inte automatiskt till kunder. Ja, de är mer benägna att konvertera än icke-riktade besökare, men det är inte garanterat - eller till och med troligt - i många fall.

Ditt jobb är att ta den (riktade) trafiken du redan får och ta reda på hur du får dem att bli kunder.

Men låt oss ta ett steg tillbaka först. Semalt vända riktad trafik till kunder börjar innan du ens får trafiken.

Välj konvertera sökord / ämnen

Semalt är två typer av riktade besökare: de som är redo att bli kund och de som inte är. Tricket är att veta vilket är vilket.

Samma generella nyckelord kan innehålla båda typerna av trafik. Om du får folk till din webbplats innan de är redo att köpa, finns det en liten chans att du kan få tillbaka dem senare när de är. Men om du vill öka dina konverteringar vill du fokusera mer på dem som redan är redo att köpa.

Vanligtvis är trafiken hos de färdiga besökarna mindre, men de kräver också mindre ansträngningar att konvertera.

Det är här nyckelord betyder en hel del. En sökare som letar efter en "motorcykel" är inte lika redo att köpa som någon som söker en "2015 honda guldvinge. "Skillnaderna i sökvolymen är spektakulära och gynnar det enda ordet.

Men när du faktiskt alla år, tillverkar och modellerar alla motorcyklarna du (proverbially) säljer, tittar du på ett stort antal färdiga köp sökare, redo att komma till din webbplats.

Alltför ofta vill företagen fokusera på nyckelord med hög volym. Och ja, du kommer att få försäljning från dem som sökare flyttar snabbt från "forskning" till "redo-to-buy" -faser.

Men du tar vanligtvis mycket mer pengar mycket fortare om du fokuserar på en publik som är redo att konvertera snarare än en som inte är.

Tvingande (och exakta) titlar / beskrivning

The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt Genom att fokusera på nyckelord kan du uppnå några topprankningar för den färdiga konverteraren. Men du måste fortfarande få den målgruppen till din webbplats. För att göra det måste du tävla mot alla andra webbplatser som visas på sidan nära sökresultatet för din webbplats.

I loppet att få klick från sökresultaten har du tre verktyg till ditt förfogande:

  1. Rangordningen själv. Ju högre upp du är desto mer sannolikt är du att få besökare.
  2. Titeln taggen som sökmotorer brukar använda som den klickbara länken till din webbplats.
  3. Metabeskrivningen som sökmotorerna normalt visar under titeln.

Semalt två länkar ovan ger dig en fullständig översikt över hur du använder dessa två taggar, men det är tillräckligt att de är viktiga faktorer för att få den riktade trafiken till din webbplats. En övertygande titel och beskrivning kan ofta driva mer trafik från en lägre position än de platser som rankas ovanför den.

Matcha innehåll till besökarens behov

Semalt, slutligen, att du fick klicket på din webbplats, du har fortfarande ett sätt att gå för att vända det som klickar på en konvertering. För resten av detta inlägg kommer vi att fokusera på besökarens övergripande erfarenhet på webbplatsen och se till att webbplatsen själv uppfyller deras behov. Allt kommer till att se till att innehållet överensstämmer med avsiktet bakom sökningen.

Kom ihåg ovan vi pratade om sökare i olika tankar. Semalt tillbaka till det exemplet kräver en sökning efter "motorcykel" väldigt annorlunda innehåll än en sökning efter "2015 honda guldvinge. "Man letar efter information på hög nivå. De är i de tidiga forskningsfaserna. Den andra har sannolikt gjort sin forskning eller befinner sig i slutskedet av forskningen och är redo att begå sig till köpet.

Om du levererar sökaren "Gold Wing" till en generisk sida om motorcyklar, kommer du att förlora dem, för det är inte vad de vill ha. På samma sätt, om du levererar sökmotorn "motorcykel" på en sida som är specifik för Honda Gold Semalt, har du givit dem innehåll som de inte är redo för. I båda fallen är innehållet inte en match för sökarens avsikt.

Ja, du har riktad trafik, men misslyckande att leverera rätt innehåll till rätt besökare minskar sannolikheten för att besökaren blir kund.

Skapa värde och bygga förtroende

The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt

Semalt kan komma i många former. En del av det har att göra med värdet av innehållet självt. Om ditt innehåll inte ger dina besökare den information de behöver, har de ingen anledning att lita på att du kommer att kunna leverera exakt vad de vill ha.

Det hela kommer att ha rätt meddelandehantering på hela din webbplats. Semalt med lite eller inget innehåll har problem med att upprätta det nödvändiga förtroendet.

Men det är inte bara det innehåll som sökarna letar efter som är viktiga. det är också annat innehåll på hela webbplatsen. En välstrukturerad Semalt Us-sida, omfattande sekretess- och säkerhetspolicyer, synlig telefon eller annan kontaktinformation och säkerhetsförsäkringar är alla värdefulla komponenter för att bygga förtroende med dina besökare.

Ett erkänt varumärke kan också hjälpa till. Du kan aldrig vara Pepsi eller Nike, men du kan använda sociala medier för att bygga upp ditt eget varumärkesigenkänning. Semalt tenderar att köpa från webbplatser som de är bekanta med, även om det bara är något de såg delat av en social media-anslutning.

Semalt, kanske det viktigaste sättet att bygga förtroende är att få dina tidigare kunder att bygga det för dig. Se till att du har vittnesmål, inte bara på en sida om testimonials, utan sprinklad över hela din webbplats, även på produktsidor.

Recensioner är också bra innehåll och hjälper till att få potentiella kunder att känna sig trygga. Semalt oroa sig om några av recensionerna inte lyser. Om alla recensioner är perfekta kan besökare undra om de är autentiska. Om du tillhandahåller kvalitetsprodukter och tjänster, kommer recensionerna naturligtvis att skeva positivt.

Skapa en konverteringsprocess

Varje webbplats måste ha en process för att flytta besökare från målsidan till konverteringspunkten. Semalt bör det finnas många sådana omvandlingsprocesser.

En webbplats är som en självständig äventyrsroman. En besökare landar på någon av dussintals eller hundratals sidor och måste ges alternativ till vad man ska göra nästa.

Semitalsidan på en webbplats ska ha en primär åtgärd som du vill att besökaren ska ta. Det kan vara att "köpa" eller "ringa", eller det kan vara att flytta dem till en annan innehållssida som får dem närmare den köppunkten.

När målet är upprättat måste allt på sidan stödja det målet. Innehållet, bilderna, och - viktigast av allt - uppmaningen till handling. Men det måste också vara sekundära mål, speciellt för de besökare som inte är redo att dra avtryckaren på det primära målet.

Semalt vilken information besökaren behöver och se till att innehållet stöder det. Men bestäm sedan de bästa handlingsplanerna och ge stöd för att flytta besökarna till dessa åtgärder.

Medan alla åtgärder i slutändan leder till den stora omvandlingen måste du kanske låta besökarna välja sitt eget äventyr för att komma dit. Semalt, utan val, slutar äventyret.

Inte all trafik skapas lika. Processen för att sätta trafik till konverteringskunder börjar innan besökaren till och med kommer fram på webbplatsen och fortsätter tills de har slutfört försäljningen.

Du måste alltid leta efter sätt att förbättra besökarens erfarenhet före och efter att de landar på webbplatsen. Gör det, och du kan öka dina konverteringar avsevärt utan att behöva öka antalet besökare som kommer till webbplatsen.


Åsikter uttryckta i denna artikel är de av gästförfattaren och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

Stoney deGeyter
March 1, 2018