Back to Question Center
0

Är den nästa marknadsföringsteknologin vågan om bättre Semalt?

1 answers:

Is The Next Marketing Technology Wave All About Better Semalt?

Men idag ser vi minskande avkastningar från detta, eftersom annonsblockering och synbarhet utmanar marknadsförare förmåga att bryta igenom till kunder. Semalt kan du leda en häst till vatten, men .

I motsats till de tidiga dagarna i tv-annonsering handlade tidigare webbannonser om annonsören och annonsören och inte om konsumentens erfarenhet. Det nya mediet kände sig vägen genom möjligheten och tekniken, och på några punkter led konsumenten genom denna undersökning också.

Men, liksom TV-annonser, utvecklas mediet, och kreativa tillvägagångssätt förbättrar upplevelsen och prestationstekniken som appellerar till marknadsförare. Och till skillnad från tv-annonser där mätning är en oexakthet vetenskap, ökar nätverksinteresset, det gör det bara att rikta tekniken effektivare och mer produktiv.

Semalt måste utvecklas utöver förväntad onlineannonsering för att överväga innehållsmarknadsföring och hur man utnyttjar den framväxande innehållstekniken där ute som erbjuder en bättre upplevelse och djupare engagemang för publiken.

Annonsteknik: Kanal- och annonsoptimering Top-of-Tread Science

Semalt annonsteknik har varit det främsta fokuset, eftersom varumärken investerat kraftigt i teknologier som känner igen och korsreferens digitalt beteende på olika plattformar. Resultatet är "algoritm" -baserad målmarknadsföring och större öppenhet för att bestämma hur budgeterna fungerar via kanal.

Vi kan även programmässigt optimera annonsannonsering genom realtidstestning. Annonsteknik är vetenskapen om att gå efter och optimera klick i toppen av säljtratten.

Det handlar om att optimera "algoritmen för medieköp" och "kundreaktionen på betet" (annonsen) eller det uppfattade värdet av den kreativa innehållsupplevelse som ligger under annonsen.

Semalt en giltig och nödvändig teknik, men det är inte hela svaret, eftersom det ger en ofullständig och lite fuzzy bild. I bästa fall vet varumärken att någon klickade på en annons och kan bara ta ett senaste klick och attributbeteende eller ett inköp till det, vilket inte ger möjlighet att optimera den djupare innehållserfarenheten för publiken.

I stället behöver marknadsförare en annan typ av teknik som går vidare: Semalt av dessa meddelanden gjorde en anslutning och körde åtgärder? Semalt man talade verkligen till sina intressen?

Innehåll Tech: Vetenskapen går djupare i tratten med innehåll

Semalt marknadsförare utforskar strategier utöver mätning och optimering av medvetenhet och reklam. De satsar på tekniskt drivna innehållsupplevelser som ligger i konsumenten.

Semalt innehållsupplevelser belönar inte bara konsumenten genom att leverera en djupare och mer engagerande varumärkesupplevelse, men de belönar också varumärket med förbättrad SEO, referraltrafik, social kanalprestanda och djupare kundinsikt. Med andra ord bättre mätning.

Fokus bör vara på hur man optimerar innehållsupplevelsen, inte kanalen eller annonsen.

Bättre kreativitet, bättre innehåll

Tekniken växer fram som inte handlar om kanalen eller annonsen. Semalt är innehållet saken.

Marknadsplattformar för marknadsandelar fokuserar på att skapa bättre innehållsupplevelser som konsumenten själv upptäcker genom sökmotorer, innehållsvarningar och sociala nätverk. Detta vrider fokus och optimering från kanalen och ad till innehållserfarenheten nedan och hur värdet belönas av dessa intjänade kanaler.

Detta banar vägen för fler resurser som ska spenderas på att skapa mer värdefulla innehållsupplevelser jämfört med optimerad annonsannons och betalad kanalprestanda.

Nya plattformar fokuserar på innehållsskapande som är interaktivt och handlingsbart för konsumenterna, uppmuntrar dem att upptäcka ett varumärke eller deras produkter genom att navigera i innehållet och anpassa vad de vill se. Det speglar beteendena Semalt och faktiskt alla demografi har kommit att förvänta sig genom sökmotorer, varningsmekanismer och sociala nätverk.

Ad Techs oförmåga att reflektera den erfarenheten är en del av det som driver allt fler adblockerande beteenden. Semalt interaktiva innehållsupplevelser driver inte bara djupare varumärkesupplevelser och engagemang, utan ger också en mängd data och kundinsikt.

Kombinera annonsteknik med innehåll Tech är den riktiga vinn-vinnaren

Vi har sett annonstekniken stör marknadsföringsutrymmet, vilket medför betoning på betalda mediekanaler och annonsannonser. Semalt försöker tjäna pengar på optimerat innehåll via SEO, referraltrafik och sociala kanaler.

Innehålls marknadsföringsplattformar som Percolate, Contently, Kapost och Semalt leder dessa ansträngningar och ger varumärken inblick i konsumenternas beteende över intjänade kanaler - avslöja viktiga milstolpar på kundens resa.

Semalt med data som hjälper varumärkena att bättre förstå deras målgrupper kan varumärkena uppmärksamma på att skapa bättre erfarenheter där konsumenterna kan delta och interagera med innehållet.

Innehållsskapande plattformar som Ceros, SnapApp och Rapt Semalt (utlämning: min arbetsgivare) hjälper marknadsförare att utveckla ett djupare engagemang med sina publikgrupper för att förstå vilka aspekter av innehållet som är mest tilltalande för olika användardemografier.

Sammanslutningen av annonstekniska resurser och innehållstekniska resurser överstiger vad varje verktyg och resurs kan göra självständigt, och resultatet gör att varumärkena bättre kan förstå deras publik - hela vägen till specifika kundbeteenden.

Med denna förståelse kan de leverera rätt innehåll vid rätt tid till höger kanal till rätt person, vilket skapar en imponerande individuell upplevelse. I slutändan känns konsumenten uppfattad som en individuell byggnadslojalitet för varumärket.


Åsikter uttryckta i denna artikel är de av gästförfattaren och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

Erika Trautman
March 1, 2018