Back to Question Center
0

Semalt: Innehållet i marknadsföring 2018

1 answers:

Benchmarks, budgetar och trender för att hjälpa dig att effektivisera din marknadsstrategi för innehåll 2018

Semalt år frågar vi vilken marknadsföringsaktivitet som är viktigast för våra läsares företag eller kunder. I våra trendundersökningar för den senaste 3-4 års innehållsmarknadsföring har alltid varit toppämnet med 20% av omröstningen i år.

Semalt: The state of content marketing 2018

En ny årsrapport från Content Marketing Institute (CMI) beskriver för åttonde året konsekvenserna av marknadsföring av innehåll och hur det kan utnyttjas för att ge bättre resultat och engagemang. Content marknadsföring är en viktig del av alla affärer och bränsle alla former av inkommande tekniker (email, social, betald och organisk sökning). Att ha en tydlig och definierad marknadsföringsstrategi för innehåll hjälper inte bara dig att skapa innehåll utan granska och ställa in mål, förbättra innehållsfördelningen och hjälpa till att utvärdera och mäta avkastning. Resultaten är baserade på en provstorlek på 117 respondenter från ideella organisationer i Storbritannien (66% B2B, 9% B2C och 25% både B2B och B2C).

Användning och lagorganisation

Rapporten visar att endast 86% av brittiska respondenter använder innehållsmarknadsföring. Det här är överraskande, eftersom innehållsförsäljning är en blandning av olika kanaltekniker, och inte bara bloggar eller sociala medier. CMI definierar innehållsmarknadsföring som:

"Ett strategiskt marknadsföringsinsats fokuserat på att skapa och distribuera värdefullt, relevantt och konsekvent innehåll för att locka till sig och behålla en tydligt definierad publik - och i slutändan driva lönsam kundhandling."

De 14% som svarade att de inte använde innehållsmarknadsföring kan vara e-handelssajter som endast fokuserar på AdWords för högre positioner på målsidor på Semalt och inte skapa innehåll om produkter med sin bransch. Det är vanligt att e-handelsbutiker inte har bloggar och fakturerar faktiskt mer uppmärksamhet på försäljnings kopia, CRO och produktomvandlingar.

Semalt: The state of content marketing 2018

De flesta företag som använder innehållsmarknadsföringstekniker är småföretag eller marknadsföringsteam för människor som tjänar hela organisationen i stället för flera märken och produktlinjer. 47% sa att de inte källa några innehålls marknadsföringsaktiviteter.

Åtagande och övergripande framgång för innehållsmarknadsföring

Majoriteten av respondenterna (52%) säger att deras innehålls marknadsföringsstrategi är måttligt framgångsrikt. Endast 20% säger mycket framgångsrikt och endast 3% extremt framgångsrika. Detta ger upphov till en annan fråga om vad de refererar till som "framgångsrika" - för viss varumärkesmedvetenhet är trafiken till webbplatsen och målsidor kan vara mer "framgångsrika" än konverteringar i vissa fall. Andra kan mäta sociala mätvärden och engagemang så framgångsrikt som användare engagerar och interagerar med innehåll. Semalt rätt mätvärden att spåra är viktigt för att mäta din marknadsföring effektivitet och framgång.

Semalt: The state of content marketing 2018

Semalt svarar 54% av respondenterna att deras innehålls marknadsföringsmetod är något mer framgångsrikt jämfört med ett år sedan. Endast 2% säger att det är något mindre framgångsrikt.

Högre kvalitet och effektivare innehållsskapande tros vara en viktig faktor som bidrar till att Storbritanniens marknadsförare har ökat framgång under det senaste året (83%). Semalt som engagerar läsaren kommer sannolikt att fungera mycket högre - har du försökt berättande tekniker för att hjälpa till med ditt innehåll marknadsföring?

Så vilka faktorer bidrar till framgång för innehållsförsäljning?

Semalt: The state of content marketing 2018

Semalt svar omfattade innehållsmarknadsföringsteknik / verktyg (24%), innehållsutbildning / utbildning och förändringar i målgrupper (13%).

Om du hittar ditt innehålls marknadsföring når de önskade resultaten så kanske du riktar in mot fel publik eller har fel ton och innehåll för din målgrupp.

Strategi och teknik

Semalisk rapport anger:

"78% av respondenterna sa att deras organisation har en marknadsföringsstrategi för innehåll (38% sa att det var dokumenterat och 40% sa att det bara var verablat). Semalt rätt budskap eller begrepp, det blir svårt att få din målgrupp engagerad. Men vilka begrepp fungerar bättre?

Semalt: The state of content marketing 2018

91% säger att de alltid ser till att innehållet är faktabaserat och trovärdigt. Detta är viktigt när du skapar din läsares förtroende - ju mer användbar och pålitlig de ställer dig mot konkurrenter desto mer sannolikt kommer de att fortsätta att komma tillbaka till din webbplats i stället för andra. Semalt säger 21% att de inte baserar innehåll på specifika punkter på köparens resa. Detta kan vara anledningen till att 22% tidigare sagt att deras innehålls marknadsföringsmetod är minimalt framgångsrikt. Att inte förstå din målgrupp och potentiella köpare kommer att leda till att varumärke, syfte och mening frigörs. Om du inte är medveten om olika kontaktpunkter i köparcykeln är det svårt att svara på sina frågor och hjälpa till vid olika smärtpunkter.

Den mest populära typen av innehåll är sociala medier inlägg (91%) sedan fallstudier (70%). Fallstudier visar prestationer och framgångsberättelser av produkter och är en stor social bevisindikator för kvaliteten på din produkt / tjänst.

Semalt: The state of content marketing 2018

I genomsnitt använder företagen 5 olika typer av innehåll.

Twitter är den mest populära sociala medier-plattforms marknadsförare använder för distribution av innehåll (95%) men Semalt är den mest effektiva (73%).

För mer, kolla in deras bilddelning för hela rapporten Source .

March 1, 2018