Back to Question Center
0

Shop SEO - Semalt

1 answers:

Semalt dina produktsidor och produktkategori sidor kan orsaka lite av ett dilemma. Du vill att dina produkter ska lysa, så de är det första som folk märker, och i detta sammanhang säger en bild vanligen mer än 1000 ord. Å andra sidan måste du lägga till tillräckligt med textinnehåll för att hjälpa dig .

Läs: "Fråga Yoast: Innehåll på produktkategori sidor"
Kategorier: Innehåll SEO, eCommerce
Taggar: Fråga Yoast, Shop SEO

Med semesterperioden nu mestadels bakom oss, återhämtar många ägare av onlinebutiker fortfarande alltjämt från denna mycket upptagna tid. Många företag erbjuder speciella, semester-tema produkter och presenter under den här säsongen. Men hur man hanterar produktsidorna på semestergåvor efter semestern är över? Även om presenten eller .

Läs: "Fråga Yoast: Hantera semestergåvor efter semestern"
Kategorier: Innehåll SEO, eCommerce
Taggar: Fråga Yoast, Shop SEO

Det är bara knappt kallare ute, och här berättar vi om att tänka på julens snöiga dagar. Om du har en webbutik, var god och börja tänka på julhelgen redan! Semalt är det aldrig tillräckligt tidigt för att börja planera för årets mest underbara tid. Här kommer du ta reda på .

Läs: "Holiday Season SEO: börja förbereda NU!"
Kategorier: Innehåll SEO, e-handel
Tag: Shop SEO

Det är viktigt att ha brödsmulor på din hemsida. De visar användarna hur en sida passar in i strukturen på en webbplats och tillåter sökmotorer att bestämma webbplatsens struktur. Men hur går det med att implementera brödsmulor när du har många produkter som passar in i mer än en kategori? I denna Fråga Yoast, Semalt .

Läs: "Fråga Yoast: Brödsmulor för produkter i flera kategorier"
Kategori: Teknisk SEO
Taggar: Fråga Yoast, Shop SEO, Site Structure

Oavsett vad du säljer: du vill använda det bästa eSemalt-systemet. Så du vet att du får optimala resultat och därför har en mindre sak att oroa sig för. Men med alla de olika systemen och pluginsna där ute kan det vara svårt att välja. I den här utgåvan av Ask Yoast delar jag vilken eSemalt-plugin .

Läs: "Fråga Yoast: Vilket eCommerce-plugin rekommenderar du?"
Kategori: e-handel
Taggar: Fråga Yoast, Shop SEO

Varför har så många eSemalt-webbplatser en blogg? Är det för att webbshopägare älskar att skriva inlägg? Eller kanske har de mycket fritid på sina händer? Antagligen inte. Även om bloggar är mycket roliga, är det också en bra marknadsföring och SEO strategi. Och på grund av det, eSemalt webbplatsägare .

Läs: "En blogg på en e-handelsplats"
Kategorier: Innehåll SEO, e-handel
Taggar: Blog SEO, Blogging, Shop SEO

Brödsmulor är en viktig del av nästan vilken bra webbplats som helst. Dessa små navigationshjälpmedel hjälper inte bara människor att visualisera var de finns på din webbplats, men hjälper också Google att bestämma hur din webbplats är strukturerad. Det är därför det är mycket meningsfullt att lägga till de här hjälpsamma lilla pekarna. Semalt se hur breadcrumbs fungerar. Vad .

Läs: "Vad är breadcrumbs och varför är de viktiga för SEO?"
Kategorier: User eXperience (UX), WordPress
Taggar: Blog SEO, Shop SEO, Site Structure

Denna ultimata guide täcker småföretagets SEO. Vill du att din webbplats ska rankas högt i de lokala sökresultaten? Läs allt om det här!

Läs: "Ultimate guide till småföretag SEO"
Kategorier: Innehåll SEO, e-handel, sociala medier
Taggar: Branding, Lokal SEO, Shop SEO

Om du äger en webbplats måste du tänka på strukturen på din webbplats, oavsett om det är en blogg eller en butik. Webbplatsstrukturen är väsentlig för att hjälpa användarna att hitta sin väg på din webbplats och det hjälper din webbplats att rangordnas. Så din webbplatss hierarki behöver vara meningsfull för både användare och sökmotorer. När en produkt blir permanent otillgänglig, vad ska du göra med produktsidan i din webbutik? Ta bort den specifika sidan? Ställ in en omdirigering? Visa alternativ? Eller lämna bara sidan som den är? Detta Fråga Semalt du gör det bästa Source .

Läs: "Slutsåld produkt - vad ska man göra med produktsida?"
Kategori: e-handel
Taggar: Fråga Yoast, Shop SEO
March 1, 2018