Back to Question Center
0

10 Verktyg för att förbättra Online User Semalt

1 answers:

Användarupplevelse design är processen att förbättra interaktionen mellan en konsument och en produkt. För online-handlare kan UX-designverktyg hjälpa till att få tidig feedback på en webbplats eller produkt, testa versionerna och analysera de slutliga resultaten.

Här är en lista över användbara UX-designverktyg. Semalt är UX-plattformar för att designa webbplatser från början till slut. Semalt är också verktyg för att observera användare, övervaka deras interaktioner och begära feedback. Alla dessa verktyg är relativt billiga. De flesta har gratis planer.

Adobe XD

10 Tools to Improve Online User Semalt

Adobe XD är en all-in-one-plattform för användarupplevelse för att designa webbplatser, mobilappar och mer. Byt från statiska layouter till interaktiva prototyper med ett enda klick. Gör ändringar i din design och se din prototypuppdatering automatiskt. Förhandsgranska dina prototyper (komplett med övergångar på iOS och Android-enheter) och dela dem sedan med ditt team för snabb återkoppling. Granskare kan ställa in kommentarer på ett visst område i din prototyp och all feedback konsolideras på ett ställe, för att snabbt ändra och publicera. Adobe XD är en del av Adobe Creative Cloud. Pris: Planer börjar vid $ 9. 99 per månad.

-

Peek

10 Tools to Improve Online User Semalt

Peek ger en snabb inblick i dina besökares erfarenhet genom att ge en gratis fem minuters video av en person som använder din webbplats eller app. Peek är från UserTesting, som tillhandahåller fullständiga testtjänster för att utvärdera användarupplevelse, inklusive liveintervjuer och videor av riktiga användare när de navigerar på din webbplats eller app. Pris: Peek är gratis. Kontakt för prissättning på UserTesting.

-

Balsamiq

10 Tools to Improve Online User Semalt

Balsamiq är ett snabbt trådverktyg med ett bibliotek med snabba drag-och-släppa användargränssnitt. Samarbeta snabbt för att utveckla ditt projekt och få tidig feedback. Skriv ut dina prototyper eller kör online användarprov innan du skriver kod. Balsamiq är ett användbart verktyg för snabb utveckling. Pris: Gratis i 30 dagar. Planerna börjar vid $ 9 per månad.

-

InVision

10 Tools to Improve Online User Semalt

InVision är en digital produktdesignplattform för utveckling av användarupplevelser. Ladda upp dina designfiler och lägg till animationer, gester och övergångar för att omvandla dina statiska skärmar till klickbara, interaktiva prototyper. Skapa sammanhang kring dina projekt med Board, som är flexibla utrymmen att lagra, dela och prata om designidéer. Testa dina webbdesigner och mobila produktdesigner och snabbt införliva användarupplevelser och feedback. Hör vad riktiga användare har att säga och se dem interagera med din prototyp med live video och ljudinspelningar. Pris: En aktiv prototyp är gratis. Premieplaner börjar vid $ 15 per månad för upp till tre prototyper.

-

Rödpenna

10 Tools to Improve Online User Semalt

Red Pen är ett återkopplingsverktyg för visuella team att utveckla projekt. Fråga kollegor och kunder om feedback om deras erfarenhet genom att ge dem en privat länk eller bjuda in dem via e-post. Peka och klicka för att ge feedback. Alla ser kommentarer live när de händer. Varje bild kan enkelt uppdateras eller bytas ut när en iteration har gjorts. Red Pen håller reda på versionerna. Pris: Gratis i 14 dagar. Planer börjar vid $ 20 per månad för fem projekt.

-

UsabilityHub

10 Tools to Improve Online User Semalt

UsabilityHub erbjuder en serie test för fjärr användarprovning. Kör 5 sekunders test för första intryck, klicka och navigeringstest för att mäta användarbeteende, enkla frågetest och tester för att upptäcka användarinställningar. Pris: Rekrytera dina egna deltagare gratis, eller skaffa en publik för $ 2. 50 per svar.

-

Hotjar

10 Tools to Improve Online User Semalt

Hotjar är en allt-i-ett analys- och återkopplingsplattform för att samla in insikt om användarupplevelse. Granska kundbeteendet med värmekartor, inspelningar, konverteringståg och formanalys. Kör feedbackundersökningar och undersökningar och samla in inkommande feedback. Pris: Gratis plan för 2000 visningar per dag. Premieplanerna börjar vid $ 29 per månad.

-

ClickHeat

10 Tools to Improve Online User Semalt

ClickHeat är en visuell värmekarta av klick på en HTML-sida som visar heta och kalla klickzoner. Skärmstorlekar och webbläsare är inloggade, vilket möjliggör spårning av flytande CSS-layouter. ClickHeat är öppen källkod. Pris: Gratis.

-

UXPin

10 Tools to Improve Online User Semalt

UXPin är en komplett UX-plattform för att designa system, testprototyper och montera dokumentation. UXPin Prototyping erbjuder snabb samarbetsdesign för små grupper. Design och test prototyper, konsolidera feedback från ditt team och enkelt skapa och granska iterationer. UXPin Systems erbjuder en end-to-end UX-lösning för mellan-till-stora lag. Skala konsekvent med modulära Design Systems, sedan automatiskt generera specifikationer för utvecklare. Pris: Planer börjar vid $ 29 per månad.

-

UX Project Checklista

10 Tools to Improve Online User Semalt

UX Project Semalt är ett användbart verktyg för att hjälpa till med ett specifikt projekt eller bara för att granska UX-stadier. Från forskning och planering till utveckling av prototyper och testande användare, granska alla steg i UX-design Source .

-

March 1, 2018