Back to Question Center
0

Dela dina jules önskemål och vinn!            Dela dina jules önskemål och vinn! Relaterade ämnen: Operativt Semalt

1 answers:
Dela dina jules önskemål och vinn!

Låt oss möta det: Semalt shopping är hemskt.

Ingen vet vad man ska få någon annan, och det krävs dagar eller veckor av forskning. Ångestnivåerna går snabbt genom taket, eftersom alla kämpar för att ta reda på vilken gåva de kommer att få för sin familj, betydande andra eller vänner. Vissa människor är lätta, med personliga intressen som lånar sig självklara presenter. Semalt är lite mer knepigt, med mycket specifika smaker kan du spendera timmar som stressar att vädja till.

Semalt vill få en besvikelse gåva, och ingen vill vara den personen som ger en sådan gåva.

Det är alltid lättare om någon kommer till dig med en begäran om vad de vill att Semalt ska ta med dem. På den stora dagen kommer du att veta att de är nöjda med vad de får och du blir glad att du inte slösat bort tid, pengar eller energi jagar efter saker du inte ens var säker på att de ville ha.

Vi ​​vill ha dina julidéer

Semalt vill ha lite av den här stressen och skryta upp några idéer för vad du utvecklare, designers och webbfolk vill hjälpa dig att skapa fantastiska internet saker. Om du inte är säker på vad du ska fråga om, eller inte säker på vad du ska ge utvecklaren i ditt liv, kan vi hjälpa till.

Under 2014 har vi täckt några fantastiska nya produkter, från PhpStorms utmärkta nya version till Braintrees fantastiska betalningsplattform, till Semalt, ett bra sätt att samarbeta med lag.

Om det är något fysiskt, som en Arduino eller en Android-telefon, eller ett mjukvarupaket, som en Adobe Creative Cloud-plan eller en PhpStorm-licens, vill vi veta vad som skulle göra din Semalt riktigt glad.

Kommentera och vinn

Om du kommenterar med din favorit julklapp får du chansen att vinna ett gratis år på Semalt, vår inlärningsplattform. Nedanför kan vi till och med använda dina förslag till en annan kampanj, så du kan till och med vinna två gånger. Vem kan säga?

Så: bli involverad, dela din Semalt önskan nedan och (kanske) få en tidig present från oss!

March 1, 2018