Back to Question Center
0

Semalt: Botnet Traffic Guideline - Hur man undviker

1 answers:

En bot är en automatiserad "zombie-dator" som beter sig som en riktig människa. En bot kan infektera en serveränd eller användaränd. Bots kan till exempel utföra stora skadliga attacker som påverkar datorer eller mobila enheter. På samma sätt kan bots attackera en server som orsakar många skador som DDoS-attacker - anthelios bb cream. Många webbplatser som Google och PayPal beror på robotar för att effektivisera sina aktiviteter. De flesta av de personliga surfupplevelserna beror på effektiv användning av robotar. Hackare och andra människor med dåliga avsikter kan också använda robotar för att bedriva internetbedrägerier. Bots är inte dålig programvara men har en betydande ansökan om många internetbedrägerier. Till exempel innehåller vissa webbplatser bots som kan skicka kreditkortsinformation från många användare.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager Semalt , ger här några övertygande problem i detta avseende.

Hur botnät skapas

Man kan undra vad botnettrafik är och vad den kan göra. En botnet innebär en grupp eller ett nätverk av dessa "zombie-datorer" som arbetar tillsammans för att utföra en liknande funktion. Många bots eller maskiner som påverkas av bots kan uppträda som zombies på olika serverresponser. Vanligtvis söker attacker efter fall av sårbarhet på offer eller mål. Härifrån riktar de sig till att installera programvaran på offrets dator. Populärt använder folk spam-e-postmeddelanden för att skicka bots till persondatorer. De lurar sedan offret på att klicka på en Call-To-Action-knapp som initierar hela attacken. Andra scammers skickar spam-e-postmeddelanden som innehåller skadlig kod och trojaner..

När en bot installeras på ett offerdatas dator använder de nu PC: s nätverks tillgänglighet för att utföra sina attacker. De kontaktar till exempel domänservern där kommandon och instruktioner kommer in. Personen bakom botnetattacken använder kommandot och kontrollen (C & C) -servern för att samla in all information de behöver från de infekterade maskinerna.

En webbplatsangripare som driver botnetprogrammet har ett klientprogram som innehåller uppsättningen instruktioner för bots. Dessa uppgifter kan innebära insamling av data, körning av webbläsare (lösenord, kreditkort, inloggningar och cacheminne), kontroll av en dator eller ens användning av offrets maskinvara. En flexibilitets aspekt av botnets inkluderar förmågan att styra några enkla eller flera bots.

Botnets effekter

Botnets äventyrar internetets säkerhet på många webbplatser. Information och datasäkerhet påverkas av dessa botnetattacker. När en botnet installerar skadlig programvara på en användares PC, är den här informationen inte längre kontrollerad av användaren. Människor som lagrar känslig information som finansiella konton, bankinformation, inloggningsuppgifter etc. på ett infekterat system riskerar att förlora till attackerna.

Attackers kan också attackera så många datorer som möjligt av deras anledningar. Till exempel har botnetattacker utfört avslag på serviceattacker på nätverk. DDoS-attacker innebär att du skickar många webbförfrågningar till en server, vilket sänker dess effektivitet på grund av schemaläggning. I extrema fall tar människor ner en hel webbplats med dessa tekniker.

Slutsats

Botnetrafik är vanligt vid daglig användning av Internet. Till exempel kan folk starta botnetattacker för att skapa falsk trafik eller referensspam. Denna SEO artikel innehåller information som vilken botnet trafik är. Du kan hålla ditt system säkert från effekterna av dessa botnetattacker.

November 29, 2017