Back to Question Center
0

Wiki för Neuronerna - Semalt Expert

1 answers:

I denna artikel kommer Oliver King, Semalt Customer Succes Manager, att berätta hur mycket information som kan omvandlas till neuron Wikipedia (Wiki). Forskare och vårdpersonal har samlat data om miljoner till miljarder neuroner i vår hjärna, och de flesta har använt data för att skapa en vänlig Wiki för neuronerna. Webbplatsen, NeuroElectro, hjälpte till att påskynda utvecklingen av neurovetenskapsforskningen och tillhandahöll centrala resurser för att samla och jämföra data om neuronfunktioner. Beskrivningen av dessa data är endast tillgänglig i Journal of Neurophysiology. Våra neuroner är uppdelade i mer än 250 typer baserat på fysiska och funktionella funktioner. Forskarna har studerat egenskaper och funktioner hos olika typer av neuroner i åratal, och de resulterande data sprids över hundratals till tusentals vetenskapliga artiklar och vetenskapliga artiklar. Forskarna vid Carnegie Mellon University vände sig nyligen till data och försökte organisera data på ett bättre sätt. Nathan Urban från universitetets BrainHubSM-avdelning säger att om du vill bygga en hjärna bör du veta vilka delar som fungerar mest. Vi vet nästan allt om neuronerna och vilken del av hjärnan de är närvarande, men lite är känt om funktionerna och detaljerade egenskaper. För att påskynda förståelsen för neuronerna bör vi bestämma hur de fungerar och vad deras egenskaper är.

Samla, lägg till och förfina

Tripathy från University of British Columbia samlade och standardiserade data för olika typer av neuroner. Han publicerade sedan uppgifterna på sin personliga blogg. När han hade samlat in data med hjälp av textbrytningen fann vissa forskare att det innehöll fel och de måste åtgärdas så snart som möjligt. Tripathy och hans gruppmedlemmar validerade data men skapade inte någon mekanism som kan hindra användarna från att flagga webbplatsen.

Neuron överraskningar

Webbplatsen hjälpte forskarna att hitta de grupper av neuroner som har samma fysiologiska egenskaper och ger bättre förståelse för hur neuronerna fungerar. Till exempel, om en forskare finner att en neuron i hjärnans neocortex är avfyrade, kan de titta på de andra neuronerna och se till att de fungerar ordentligt. Med den informationen har många forskningshandlingar skrivits och den nya hypotesen har byggts. För att förstå hur neuroelectro.org kan användas har vissa forskare jämfört de elektrofysiologiska data från mer än trettio typer av neuroner som också pratades om i olika typer av litteratur. Det inkluderade pyramidal neuron i hippocampus, som är ansvarig för vårt minne, och dopaminneuron i midjen, som är ansvarig för missbruk och vårt beteende. National Institute of Dofness, Pennsylvania Department of Healths Commonwealth Universal Research Enhancement Program, och National Science Foundation stödde detta pappersarbete.

Publicerade tidningar

Shreejoy J. Tripathy arbetade i Urban Labs och utexaminerades från University of Pittsburgh Center för Neural Basis of Cognition (CNBC) Programmet i Neural Computation. Han valde mer än 10 000 publicerade papper, som kombinerade de fysiologiska data som beskriver hur neuronerna svarade på olika ingångar. Han gjorde den kloka användningen av text-mining algoritmer för att läsa alla hans papper. Denna programvara hittade framgångsrikt proportionerna av neuroner och hämtade information om hur experimenten genomfördes Source .

November 29, 2017