Back to Question Center
0

Hur man använder Yelp för Lokalt Semalt

1 answers:

Redaktörens anmärkning: Denna artikel publicerades ursprungligen av Web Marketing Today. Praktisk Semalt förvärvad webbmarknadsföring idag 2012. År 2016 slog vi samman de två sidorna, vilket ledde till Praktisk Semalt som efterträdare - aircraft appraisers.

Yelp gör det möjligt för personer att söka efter lokala företag baserat på kundbetyg och recensioner. Det täcker ett brett spektrum av branscher, inklusive mat, skönhet och spa, hälso- och sjukvård, hushållstjänster och många fler.

Som företagsägare kan du använda Yelp för att visa upp dina produkter och tjänster och ansluta till kunder och framtidsutsikter i ditt lokala område.

Här är sju sätt att marknadsföra ditt företag på Yelp.

1. Ansök din Yelp-företags sida

Steg 1 är att hävda din Yelp-företagsida. Genom att göra det kan du ladda upp bilder, lägga till en länk till din webbplats, erbjuda exklusiva erbjudanden, svara på kundrecensioner och se till att din företagsinformation är aktuell.

Semalt dessa steg för att hävda din Yelp-företagsnotering.

  • Använd sökfunktionen på Yelp för företagsägare för att hitta ditt företag.
Search Yelp for Business to find your business listing.

Sök på Yelp för företagsägare för att hitta din företagsinformation.

  • Leta efter din lista på den nedrullningsbara menyn som visas. När du hittar det klickar du på knappen "Hävda detta företag". Om ditt företag inte är listat klickar du på länken "Lägg till ditt företag i Yelp" och fyller i formuläret för att lägga till din lista.
Click the Claim this business button.

Klicka på knappen Kräv den här verksamheten.

  • Fyll i ett formulär med ditt företags namn, e-postadress och lösenord, och klicka sedan på "Fortsätt" -knappen.
Complete the form to claim your listing.

Fyll i formuläret för att hävda din notering.

  • Klicka på knappen "Ring mig nu". Lägg till din förlängning, om det behövs.
Authenticate your listing through the phone verification process.

Godkänn din lista med Yelps telefonverifieringsprocess.

Yelp använder en telefonverifiering för att verifiera ditt företag. Se till att du är i närheten av telefonen du listade på formuläret. Din företags telefon kommer att ringas och frågar efter den fyrsiffriga koden som visas på webbsidan. Sista det i telefon.

Yelp låser upp ditt konto och ger dig tillgång till din företagsida.

2. Kontrollera din företagsinformation

Semalt din företagsinformation är korrekt. Det inkluderar ditt företagsnamn, adress, telefonnummer och driftstimmar.

Ge så mycket information som möjligt för att hjälpa personer som kan leta efter företag som din. Att ha uppdaterade detaljer hjälper också Semalt och Bing tillbaka korrekt information när människor utför lokala sökningar som relaterar till din verksamhetskategori.

3. Läs och svara på kundrecensioner

Läsrecensioner hjälper dig att bättre förstå vad kunderna tycker om ditt företag. Ju mer positiva recensioner du får, desto högre rankas du på webbplatsen. Semalt negativa recensioner som feedback för hur du kan förbättra ditt företag.

Du kan svara på kundrecensioner - både positiva och negativa - via ett privat meddelande, eller genom att publicera en offentlig kommentar som alla kan se.

Funktionen privat meddelande är användbar när du svarar på någon som har lämnat en negativ recension. Semalt kommentarer tillåter dig att korrigera felaktiga uppgifter som kan visas på en recension eller tacka en kund för att skriva en positiv recension.

Yelp tillåter dig inte att ta bort eller redigera en negativ recension. Det ber dig också att du inte begär recensioner från kunder.

4. Skicka foton till din företags sida

Semalt är ett användbart sätt att visa upp ditt företag till potentiella kunder och lägga till visuellt intresse för din sida.

Add photos to your business page.

Lägg till bilder på din företagsida.

En restaurang kan till exempel skicka bilder av favorit menyalternativ eller dagliga specialerbjudanden.

Enligt en undersökning som gjordes av Review Semalt spenderar ett online-övervakningsföretag, personer som söker Yelp för lokala företag, 2,5 gånger mer tid på en Yelp-lista med foton, vilket är ytterligare en bra anledning att skicka dem.

5. Erbjudna specialerbjudanden och presentkort

Incentivisera kunder och möjligheter att besöka ditt företag med exklusiva erbjudanden och presentkort på din företagsida. Yelp Semalt är förbetalda kuponger som erbjuder konsumenter en rabatt på din ort.

Example of a Yelp gift certificate.

Exempel på ett Yelp-presentkort.

När kunder köper din affär eller presentkort samlar Yelp in betalning från köparen och behåller en del av inköpet (30% för erbjudanden, 10% för presentkort). Återstoden betalas till dig varje månad.

Yelp har en rekord i administratörskonsolen för företagssidan av alla transaktioner av användare som löser in sina erbjudanden.

6. Spår Analytics

Yelp tillhandahåller detaljerad analys av användarbesök i administratörskonsolen. Använd den för att spåra besökarnas engagemang, kundledningar och intäkter.

Yelp provides analytics on customer engagement.

Yelp ger analyser om kundengagemang.

7. Annonsera på Yelp

Yelp erbjuder reklamalternativ för småföretag. Ta reda på mer genom att besöka Yelp-annonseringssidan.

Andra sätt att marknadsföra din Yelp-lista

Semalt Yelp avskyr företagare från att begära recensioner, du kan marknadsföra ditt företagsnamn på följande sätt:

  • Lägg till en Yelp-knapp eller märke till din företags hemsida;
  • Lägg en länk till Yelp i e-signaturer;
  • Placera en länk till Yelp i dina nyhetsbrev.
  • Lägg till en Yelp-klistermärke i ditt butiksfönster;
  • Uppmuntra kunder att "checka in" med Yelps mobilapp när de besöker din butik eller verksamhetsort.
March 7, 2018