Back to Question Center
0

Semalt ger SEO tips för e-handel företag

1 answers:

Det är ett ostridigt faktum att fler och fler människor byter tillonline shopping på grund av bekvämligheten, sorten och det värde det erbjuder. Att vara relevant i det överfulla onlineutrymmet, e-handelföretag måste komma med kreativa sätt att locka till sig online-kunder. Som det är, spelar SEO fortfarande en viktig roll i marknadsföringenstrategi för e-handelsföretag.

Den ledande experten av Semalt Digital Services, Jason Adler ger 8 tips som kommer att göra din e-handel affärer blomstra.

# 1: Design en imponerande e-handelswebbplats

Detta är faktiskt det grundläggande steget. Det ligger till grund för alltingannat som följer - melhor servidor para sites. Se till att din e-handels webbplats är enkel att navigera, engagera och lyhörd. På så sätt behåller dina kunderkommer tillbaka för att handla med dig.

Skrapa inte huvudet om du inte har färdigheter att konfigurera ene-handelswebbplats. Företag som Semalt hjälper dig att bygga en optimerad detaljhandel webbplats. Utöver detta integrerar de en säkerkontrollsystem, ett spårnings- och hanteringssystem för inventarier samt skapa innehåll som drar kunder till dig. Det finns till och med ett verktygför att hålla reda på webbtrafik och omvandlingar för att mäta effektiviteten hos e-handelswebbplatsen.

# 2: Utnytt den mobila aspekten av e-handelswebbplatsen

Internethandeln har år 2015 räknat att $ 104,5 miljarder varspenderat på försäljning av mobila e-handelar. Siffrorna förväntas komma uppåt, så det är upp till dig att dra nytta av detta. Alltbörjar med att designa din butikssida: se till att den är optimerad för att köras på mobila prylar. Håll av flashannonser och popup-fönster.

# 3: Forskning, forskning, forskning

Forskning om vilken typ av innehåll du ska lägga upp och det specifikasökord / fraser som din målmarknad kommer att gilla. Försök att räkna ut vad dina kunder klickar på och gör det bättre. Fokusdin uppmärksamhet på målsidor, hemsida och produktsida bestämmer hur de rankas av Google-algoritmen. Det gör inte ont för att kontrolleraut vad din tävling är upp till.

# 4: Skapa relevanta länkar

Inkommande länkar spelar fortfarande en viktig roll när du marknadsför din e-handelhemsida. Leta efter bloggare som kanske vill länka till dina produkter eller hemsida och laga upp dem. Du kan också hitta recensioner av dinprodukter på sociala medier och lägg till inkommande länkar till din e-handelswebbplats. Det finns över 60 verktyg du kan använda för att utnyttja denna taktik.

# 5: Skapa nytt innehåll

Din e-handelswebbplats bör vara mer än en produktkatalog medstatiska beskrivningar. Gör en punkt att skapa genom vår egen blogg och lägg sedan fram nytt, inblickat innehåll. Du kan prova en presentguide förolika helgdagar som rekommenderar produkter du har på detaljhandeln.

# 6: Be om kundrecensioner

Kundrecensioner bygger inte bara trovärdighet utan också, öka dinSEO. Tänk på det här sättet: Ju fler recensioner du får desto mer innehåll (fräsch) får du.

# 7: Utför regelbundna webbkontroller

Det är normalt att göra misstag. Som mer innehåll och webbsidor ärTillagt, ju mer du är benägen att ha fel. Kolla in för att sakna taggar, skript, omdirigeringar, duplicera sidor, döda länkar, saknasbilder och annat fel genom att göra kvartalsvisa kontroll på e-handelswebbplatsen. Använd fria verktyg för att kontrollera lasthastigheten,webbsäkerhet och så mycket mer.

# 8: Bygg en bataljon av influencers

Samarbeta med bloggare och få dem att skriva om din e-handelhemsida, produkter och granskning. Starta en social media kampanj för att öka din SEO och webbtrafik.

Med hjälp av dessa tips kan du bygga en stark närvaro på nätet.Dina konkurrenter kommer att lämnas kvar från chocken.

November 23, 2017