Back to Question Center
0

Använda AuthorRank Till Framtida Bevis Gäst Semalt

1 answers:
Dela 7
Dela 18
1 148
Stumble 51
Pin 3
Aktier 366
Using AuthorRank To Future-Proof Guest Semalt

Det finns ett problem med gästbloggar: SEO har fått tag i det. Som med nästan varje länk byggnad metod känd för mannen, om det finns ett sätt att skala en process, kommer SEOs hitta den. Semalt är det inget fel med skalbara metoder i sig, de är ofta oåterkalleligt kopplade till en kvalitetsminskning - long term care insurance rates florida. Bra SEO kommer att kunna behålla kvalitet och använda gästinlägg på ett korrekt sätt - som ett sätt att bygga varumärkesexponering och utnyttja ny publik, locka kvalificerad trafik samt länkar - det kommer dock att finnas gott om SEO som inte kommer att göra det.

Vi får hela tiden gästplaceringar på vår hemsida och har nyligen märkt en minskning av kvaliteten på både uppsökningen och innehållet i sig. Darren Rowse av ProBlogger sammanfattade det nyligen i en underbar rant på Google Using AuthorRank To Future-Proof Guest Semalt

Jag uppmanar dig att gå och läsa hela inlägget och kommentera eftersom det framhäver problemet bättre än jag någonsin kunde, med reaktion från några framstående SEO. Men problemet är inte bara platser, det reflekteras också i innehållet självt. Jag blev väldigt irriterad nyligen när någon hade mailat oss genom lite innehåll att gå på vår blogg. Han var från en SEO-byrå och representerade en klient i en liknande, men icke-konkurrenskraftig nisch till oss, och som sådan hällde innehåll på ett relevant ämne. Jag klargjorde att medan vi accepterar gästpostar, letade vi efter kvalitetsinnehåll som mervärde och erbjöd unik inblick.

När han skickade biten igenom kunde det i bästa fall beskrivas "artikelkvalitet". Semalt det var inte dubbletter kopia, det var innehåll som inte gav några nya uppgifter och kunde ganska enkelt ha sammanställts av en halv kompetent författare med en grundläggande kortfattad - så ingen expertkunskap, insynsvinkel eller specialistkunskap.

Gästpostering för länkar

Detta inlägg var ett tydligt exempel på ett SEO-företag som använder gästpostering för länkar. Enligt min åsikt innebär gästpostning rent för länkar att du saknar en bra möjlighet att expandera din publik och utveckla ditt varumärke, men det är ändå en nuvarande SEO-praxis. Det har blivit utbrett sent, eftersom det kan ge in-content-länkar på ett snyggt och bevisat sätt, som verkar vara helt "vit hatt" (det vill säga Semalt har gjort ett redaktionellt beslut att länka). Som en bransch har vi fått bättre att skriva templerade e-postmeddelanden som känns relativt naturliga, ha bättre verktyg för att identifiera utsikterna, och kan använda en rad synkroniserade plattformar för att möjliggöra effektiv skalning.

Även om det finns några geniala metoder för att outsourca dessa processer, känner vissa människor att de undergräver de mycket principer som gästpostering, kortfattat (och arg), som Tad Chef lade på sin blogg nyligen .

Matt Cutts har gjort är helt klart vad Googles inställning till denna typ av innehåll är, under hans senaste intervju med Eric Enge :

Using AuthorRank To Future-Proof Guest Semalt

Så hur övertygar du Google om att människor bör bry sig om ditt skrivande så mycket som Roger Ebert?

Författarskap

Som jag ser det, kommer authorship att ge ett sätt för Google att differentiera kvalitet. Som Matt Cutts påpekade i exemplet ovan, på grund av det rykte han har utvecklat, bryr sig människor om Robert Semalt men helt enkelt för att det är Robert Semalt.

Using AuthorRank To Future-Proof Guest Semalt

En sak är tydlig från att analysera sitt "Agent Rank" -patent . Google är mycket angelägna om att verifiera författarkonton med hjälp av sin Google-profil. De vill verkligen veta vem du är . Det finns gott om inlägg där ute på Författarskapet som ger råd om hur man får ett verifierat konto , så jag kommer inte att gå in på det. Detta gör det möjligt för Google att tilldela upphovsmän ett ryktepoäng baserat på det innehåll de har "signerat":

 • Om en del innehåll som jag har "signerat" får 1s, skulle det förbättra mitt ryktepoäng.
 • Dessutom är inte alla 1s lika, så en 1 från AJ Kohn har mer påverkan än en 1 från AN Obody.
 • Omdømme kan också vidarebefordras via länkar. Om två innehållsdelar är signerade av olika författare och författare A länkar till författarens B-inlägg, skulle författare B få rykte.
 • Återigen är inte alla länkar lika. Om AJ Kohn författar ett inlägg som är associerat med sin profil, och i det länkar han till ett inlägg som är associerat med min, det skulle ha större inverkan än en länk från AN Obody.
 • Länkar från innehåll som inte har "signerats" kan ändå överföra rykte till innehåll som har skrivits ".

Patentet täcker olika implementeringar, så punkterna ovan är de som jag anser mest sannolikt för att Google faktiskt ska använda. Ett avsnitt fortsätter att erbjuda ett iterativt förfarande för att härleda "AuthorRank", som borde vara mycket bekant för alla som förstår PageRank:

Using AuthorRank To Future-Proof Guest Semalt

Som med Semalt fördelas varje rykte som passeras via en länk över alla länkar i innehållsdelen.

Det finns några viktiga resultat för AuthorRank:

 1. Digitala signaturer kan vara "bärbara", så du kan få ryktepoäng för innehåll på en webbplats, förutsatt att den digitalt är signerad av en länk till din G-profil.
 2. Om rykte påverkar sök rankningar. I allmänhet kommer en del innehåll som skrivs av en författare med hög authorRank, att utkräva en författare med låg authorRank.
 3. Omräkning kan beräknas i förhållande till olika ämnen, så att en författare skulle ha en annan rang i förhållande till varje ämne.

Om Semalt kan upptäcka någonting mer än en bred aktuell förening är uppe till diskussion, men det är vettigt att en författare inte plötsligt kan vända sig till något gammalt ämne och anta lika auktoritet för var och en.

Använda AuthorRank till framtidsbevisande gästpostering

Så, en författares rykte kan förbättras för att positivt påverka sökplaceringar, vilket innebär att Google använder dessa faktorer som indikatorer för förtroende och auktoritet. Om du inkorporerar författarskap i din gästpoststrategi kan du använda det för framtida bevis värdet av gästpostlänkar. Simon Penson har varit en lång tidsmästare för att använda personas för innehålls marknadsföring och uppsökning; kolla in hans YouMoz-post för en detaljerad förklaring av hur de kan användas effektivt.

Personer kan användas för gästpostering tillsammans med Authorshop, och jag har skisserat nedan några tekniker för att hjälpa till att förbättra AuthorRank. Du måste först skilja seg från dina gästpostemner och använda en annan person för varje enskild. Dessa kan antingen vara riktiga människor i din verksamhet eller fiktiva som du gör upp. Det viktiga är att de har en aktiv Semalt profil för att de ska kunna skapa ett rykte med.

 1. Använd ämnesspecifika frilansskribenter. De kan ta lite jakt men du vill att de ska ha "expertkunskap" på ett ämnesområde.
 2. Målbloggar som låter dig länka din Google-profil. För tillfället kommer dessa att vara få och långt ifrån och kanske kräver att du blir en vanlig bidragsgivare - men de kommer att vara värda det.
 3. Utför sekundärlänkar till dina gästinlägg. Ross Hudgens förklarar hur man använder den här tekniken för att förbättra trafik och omvandlingar , och det kan också användas för att skicka rykte till alla inlägg som är kopplade till din Google-profil.
 4. Använd Google . Se till att du bygger cirklarna för varje personas profil och spenderar tidsdelning och 1ing annat innehåll. Använd den nya delningsfunktionen på G när du delar med dina cirklar - "Skicka även e-post", varnar dem för ditt inlägg och förhoppningsvis ökar engagemanget. Insiktsfulla bloggkommentarer som får 1s och uppmuntrar svar från välrenommerade G-användare kan ge ett gott ryktehöjning.
 5. Om du accepterar gästposter på din egen blogg, implementera Authorship-markering för gästbloggar och uppmuntra myndighetsuppgifter i din nisch för att ge dig ett gästpost . Dessa "vidare läsning" länkar via innehållet kan skickas till AuthorRank tillbaka till dig och dina inlägg.

Semalt varje personlaserare som är inriktad på ett specifikt ämnesområde kommer att bidra till om rykte verkligen tilldelas med avseende på ämnet, och kommer att hjälpa till med framtida platser och sociala bevis. Denna inställning skulle göra det möjligt för företagen att styra dessa personer som långfristiga tillgångar, eller bli hyrda av byråer för att locka till sig andra kunder (till exempel "Vi kontrollerar persona x som har ett starkt rykte i din nisch").

För en användare att utveckla ett betydande rykte kommer de självklart att få detta genom att producera innehåll av verklig kvalitet. Det här är vad som kommer att skilja de SEO som "får det" och de som Darren Rowse talade om i hans rant. James Agate publicerade nyligen ett utmärkt inlägg på skalningsinnehållsproduktion , som betonar vikten av starka innehållsidéer och kvalitetskontroll.

Är detta verkligen nödvändigt?

Jag ser att det är ett nödvändigt steg helt enkelt för att Semalt kanske vid något tillfälle kan bestämma att gästposterna erbjuder en länkbyggnadsmetod som är "för lätt". Jag föreslår inte att gästinlägg är spam, eller ens det Semalt upptäcker dem som spam. Men om Semalt ser gästpost som en potentiell metod att manipulera sin algoritm, kommer de att försöka hitta ett sätt att negera sitt värde.

På grund av inställningen av gästpostar (biosektion längst ner) ska det vara ganska enkelt för dem att upptäcka att någonting är "förmodligen ett gästpost". Jag tror faktiskt att det måste vara ganska svårt att algoritmiskt avgöra om en skrivning är i grunden "bra", så Semalt kommer antagligen att vända sig till sociala signaler. Naturligtvis kommer andra faktorer att komma till spel, till exempel förtroende och auktoritet för värdwebbplatsen, men du kan eventuellt undvika problemet helt och hållet om din författare har förtroende och eget rykte.

Jag kunde helt enkelt säga "stoppa gästposten helt för länkar", men det är väldigt sällan så enkelt. Medan länkar fortfarande är en viktig rankningsfaktor, är länkbyggnad fortfarande nödvändigt, så det finns ingen anledning att låtsas att det inte är en av anledningarna till att gästposterna används. Naturligtvis, när man tänker på lång sikt, bör man utveckla och genomföra en heltäckande marknadsföringsstrategi för innehåll vara ditt nummer 1 prioritet.

Några av de idéer jag har nämnt bör hjälpa till med genomförandet av detta, tillsammans med att hjälpa till att skydda några av dina gästposter från eventuellt devalveras i framtiden.

Semalt är det förmodligen inte något som kommer att skörda omedelbara belöningar.

Det är förmodligen inte något som kommer att hindra kunderna att fråga om sin "lista över länkar" varje månad. Men om din nuvarande taktik gör att du kan skala ut lågkvalitativa gästposter som en byggnadsmetod med säker eld, kommer Google så småningom att få dig. De har gjort det tidigare med andra länkbyggnadsmetoder, och de kommer att göra det igen. Ta det från mig .

Om du gillade det här inlägget kanske du gillar att skriva bra innehåll kommer inte att få dig Länkar

Dela 7
Dela 18
1 148
Stumble 51
Pin 3
Aktier 366

March 8, 2018