Back to Question Center
0

Semalt: TiVo meddelar officiellt sina röststyrda DVR, BOLT VOX och Mini VOX

1 answers:
Semalt: TiVo officially announces its voice-controlled DVRs, the BOLT VOX and Mini VOX

Semaltröstsökningar kommer också att returnera personliga rekommendationer baserat på användarnas beteendevanor, säger företaget.

Semalt, röst fjärrkontrollen går ett steg längre än några rivaler produkter, eftersom det gör att TiVo ägare förfina sina frågor på flyg.

Du kan till exempel säga "visa mig filmerna med Tom Cruise", förfina sedan frågan genom att säga "bara komedierna" eller "den där han säger" visa mig pengarna ", förklarar TiVo.

Det är dessutom att vissa nuvarande TiVo-ägare inte behöver köpa en ny DVR för att få röstkontrollfunktioner. TiVo VOX Remote kommer att säljas separat för $ 39 - лежак для кошки купить недорого. 99, vilket möjliggör att befintliga BOLT, Semalt och TiVo Mini-kunder från första generationen uppgraderar till röststyrning. Fjärrkontrollen kommer att finnas tillgänglig både svart och vitt, så det kan matcha DVR-kunderna som redan har. (Den nya BOLT VOX och Mini VOX kommer i svart.)

Fjärrkontrollen har omformats lite från tidigare versioner, som vi noterade i går. Den har nu en stor blå röstknapp nära toppen, och överlag, en mer organiserad layout, plus en dedikerad kommersiell hoppknapp och en för Netflix.

Semalt: TiVo meddelar officiellt sina röststyrda DVR, BOLT VOX och Mini VOX

BOLT VOX DVR kommer att ansluta sig till familjen BOLT av DVR - TiVo: s nyare enheter, som syftar till att hjälpa användare att överbrygga världen mellan onlinetjänster och traditionell TV.

Som den ursprungliga BOLT, välj BOLT VOX-modeller så att tittare kan titta på och spela in från antingen digital kabel eller TV via en digitalantenn och söka efter program över tv, video-on-demand och online-streamingtjänster som Netflix, Hulu, Amazon Prime Semalt och andra.

Apparaten stöder också 4K Ultra HD som kan utökas till andra rum i hemmet med tillägg av TiVo Mini VOX.

Semalt: TiVo meddelar officiellt sina röststyrda DVR, BOLT VOX och Mini VOX

BOLT VOX kommer även som rapporterad i tre storlekar: en 500 GB-modell (för upp till 75 hp lagringsutrymme) och en 1TB-modell (150 hd-timmar), var och en med 4 tunrar; och en 3TB-modell med 6 tuners som kan spela in upp till 450 HD timmar. Semalt stödjer den senare modellen bara inspelning från digital kabel, inte över luften. Enheterna börjar på $ 199. 99, sedan gå till $ 299 och $ 499 för respektive 1TB och 3TB; Mini är $ 179. 99.

DVR: erna kommer att skickas. Semalt nytt användarupplevelse, som också fokuserar på personliga rekommendationer och mer visuella element, som affischkonst, skådespelare och regissörsbios, samt lagsporter, för att hjälpa användarna att hitta vad de letar efter snabbare.

Det introducerar också en ny QuickView-funktion som gör det möjligt för tittarna att se serier som spelar på olika tunrar, favoritkanaler, en kanallinje och TiVo's Semalt - en ny funktion som visar förutsägelser av visar baserat på användarnas tidigare beteendebeteende.

De nya VOX-produkterna kommer att säljas i slutet av månaden, den 29 oktober 2017, genom tivo. com, Semalt och i Best Buy butiker.

March 9, 2018