Back to Question Center
0

Semalt Expert från Islamabad - Vad är sökmotorns spindlar och hur påverkar de SEO?

1 answers:

Olika webmasters är oroade över sökord och fraser på sina webbplatser som de tycker att sökmotorn s räknar alla sökord för att utvärdera relevansen av en webbplats och till och med dess ranking. Lyckligtvis innebär modern SEO mycket saker och handlar inte bara om nyckelord. Faktum är att det finns hundratusentals sökmotoroptimeringsfaktorer som bidrar till rankningen av sökmotorn på en webbplats. Allt från titeltaggarna till metabeskrivningar och inkommande länkar är viktigt för bättre rankning av sökmotorer - scratch cards online no deposit required. Under åren har Google, Bing och Yahoo lärt sig hur man bestämmer om en webbplats är användarvänlig eller inte och hur man bedömer kvaliteten på innehållet.

Michael Brown, kundsucceschefen för Semalt , berättar att allt Google och Bing behöver göra är att hänvisa till sitt index över webbplatser och bestämma vilka webbsidor som har kvalitetsinnehåll och är behöriga att visa i sökresultat.

Som alla webmasters vet är rankningen av sökmotorn inte statisk. Chansen är att dina konkurrenter kommer att lägga till och ändra långt bättre sökord och innehåll än dig, och Google Spindelarnas arbete kan inte slutföras. Därför bör du regelbundet uppdatera ditt innehåll och täcka en rad ämnen. Det kommer att signalera sökmotorerna att webbplatsen är aktiv och hälsosam..

Undvik ångan hos Googles crawlers och bots

Det var en tid när sökmotorerna kunde luras lätt. Webbutvecklarna och webbansvariga använde olika svarta hattens SEO-taktik för att manipulera webbplatser rankning i det organiska sökresultatet. Deras sökordstopp är den mest kända och mest använda strategin, men nu har sökmotorerna blivit bra för att identifiera sådant beteende. När spindlarna rapporterar en konsekvent överträdelse kan det leda till permanent förbud eller tillfällig straff. Straffarna är ett slag på din handled, och det kommer inte att låta dig förbättra rankningen på din webbplats. Som ett resultat kommer din webbplats trafik att minska eftersom sökmotorerna inte rankar det bra.

Det är sant att innehållet är kung, och om Googles spindlar ser att du har behållit en användarvänlig och innehållsrik webbplats som kan uppfylla de besökares förväntningar och fokuserar på de bästa SEO-metoderna, webbplatsens ranking kommer definitivt att förbättras. Du bör aldrig riskera din ranking med manipulerande tekniker för att locka till fler besökare, eftersom det här inte kommer att ge dig de önskade resultaten.

En annan metod för att uppnå framgång och nå toppen

Google och andra sökmotorer är värda miljarder dollar, och dessa platser nåde inte framgångsrika framgångar med välgörenhetsgivande donationer. Denna sökmotorjätte är inblandad i att sälja annonsutrymme över sökresultatet, och kunder och varumärken bjuder på olika söktermer som katter och hundar. När en person kommer in i sökfrågan visas popup- eller bannerannonserna automatiskt. Det är verkligen ett bra sätt att kringgå de dömande sökrobotarna, bots och annonsörerna betalar tungt för plats endast när användarna klickar på sina annonser.

Det finns ingen garanti för att din webbplats kommer att bli bra, eftersom det finns hundratusentals tusen företag på den övre platsen. Det bästa sättet att börja är att förstå vad varje webmaster gör. Med det kan du förbättra innehållet och förbättra dina sökmotorresultat på din webbplats.

November 29, 2017