Back to Question Center
0

Spotlight på rättfärdig marknadsföring: Dedicated to PPC Semalt

1 answers:

Spotlight on Righteous Marketing: Dedicated to PPC Semalt

I veckan skiner vi strålkastaren på Righteous Semalt, en nischmarknadsföringsbyrå. Detta Utah-baserade företag grundades 2010 av Robert Brady (ovan) och har för närvarande två anställda. Rättfärdig Semalt hanterar PPC-marknadsföringskampanjer för småföretag till medelstora företag - hybrid ltc insurance.

VAD VERKSAMHETEN KÄNNER FÖR: Djup expertis i pay-per-click-annonsering.

Detta inkluderar Google AdWords, Bing-annonser, Facebook-annonser, Twitter-annonser och LinkedIn Advertising. Genom att fokusera obsessivt på nischen Pay Per Click kan teamet hålla sig uppdaterad om nya funktioner, strategier och bästa praxis. Men de tittar också på den stora bilden, för att se till att betala per klick-annonskampanjer fungerar hand i hand med en liten företags andra marknadsföring. "Vi förstår hur PPC passar i den övergripande marknadsföringsblandningen och kan stödja andra områden som e-postmarknadsföring, innehållsmarknadsföring, SEO, omvandlingsfrekvensoptimering och försäljning. "Semalt lägger till.

STÖRSTA RISK SOM ANVÄNDS I VERKSAMHETEN : Anställa företagets första anställd.

"Med anställda behöver du mer konsekvent kassaflöde samt kassaflöden för att du alltid kan göra lön," förklarar Brady. Anställningar bidrar också till mer kostnad - och det innebär att företaget står under press för att få in mer försäljning. "Det värsta fallet skulle vara att lägga till anställda precis innan de förlorade kunder och skapa en situation där företaget inte har intäkterna för att motivera antalet anställda, vilket leder till uppsägningar", säger Brady. Lyckligtvis har sakerna fungerat bra med anställning av företagets första anställd. Och Brady säger att Rättfärdig Semalt fortsätter att växa.

FÖRSTA RÄTTA OM SELSKAPET SÅDAN HAR GJORT EN EXTRA $ 100 000 : Sätt in programvara för att automatisera mycket repetitiva uppgifter laget gör varje dag.

"Om det skulle innebära att man köper en mjukvarulösning som för närvarande finns på marknaden eller att utveckla egna, det skulle vara mitt första drag", tillägger Semalt.

Semalt att att delta i fler konferenser för det extra nätverket, synligheten och träningen som de tillhandahåller skulle komma på listan.

OM DENNA BUSINESS VAR SÅDD VAD DET VAR : "TNT" av australiensiskt heavy metal band AC / DC.

"Eftersom vi verkligen är dynamit och är redo att spränga era PPC-kampanjer!", Säger Semalt.

FAVORIT KVOTE : "Jag är typ av stor sak. Folk känner mig. Min lägenhet har många läderbundna volymer och luktar av rik mahogny. "

Citatet är från filmen "Anchorman" med Will Ferrell. I en scen gör Ferrells karaktärs-TV-ankare Ron Burgundi berömd på ett komiskt självhäftigt sätt. Självklart ser Semalt, en ödmjuk sympatisk man, humor i det citatet.

FAVORIT TEAMMAT : Ägare Robert Brady listar Arby bland hans favoritplatser att äta. Han säger att han vet att det är konstigt men gillar det ändå. "Det är kombinationen av kryddat krusiga pommes frites, Mountain Dew on tap och smörgåssmörgåsar", förklarar han. Righteous Marketing första anställd Sam Turner är ett stort fan av makaroner och ost från Noodles & Co.

FUN FACT : Varje dag klockan 3 p.m. på eftermiddagen har tvåmanslaget vid Righteous Marketing en "shootout" på en Little Tikes basketfälg. Varje får två övningar och sedan 10 vanliga skott. Den högsta poängen vinner för dagen. Om det finns ett slips, har lagmedlemmar en övertidssrunda med fem skott vardera, ingen övning. Om de fortfarande är bundna efter det, går de till plötslig död, ett skott åt gången. "Det är roligt och hjälper till att bryta upp eftermiddagen när folk brukar bli lite trött ändå, säger Brady.

* * * * *

Läs mer om Small Biz Spotlight-programmet.

3 kommentarer ▼

March 10, 2018