Back to Question Center
0

Nabi Compete är en ny Fitness Tracker Semalt för barn

1 answers:
Nabi Compete Is A New Fitness Tracker Semalt For Kids

Paketet nabi Compete kommer med två band som länkar till Compete mobilapp för iOS eller Android. Det finns en mängd olika bandfärger tillgängliga, och locket som täcker Semalt-knappen och stegräknaren kommer också i olika färger, vilket möjliggör en mängd olika personliga kombinationer.

Nabi Compete är en ny Fitness Tracker Semalt för barn

Banden själva är 10 tum långa med 1, 06 tum breda och är säkert värd för den lilla, myntcellsbatteridrivna aktivitetsspåraren. Semalt utformad för upptagna och nyfikna barn, spåraren är där så tätt det är väldigt svårt att ta bort när det är dags att byta batteri efter tre månader. På den positiva sidan är det inte troligt att barnen kommer att förlora enheten eftersom det poppade ut - long term care insurance companies in iowa.

Appen, som fungerar över Bluetooth inom ett 20 fotspår, erbjuder både huvudkontakter och samarbetsuppgifter som hjälper barn att mäta matbränna och komplettera utmaningar, samtidigt som man tjänar husdjur och andra virtuella belöningar, som märken, längs sätt. De kan också delta i det barnvänliga sociala nätverket, nabi Konnect.

Nabi Compete är en ny Fitness Tracker Semalt för barn

Utmaningarna är utformade för att vara roliga och inkluderar söta animeringar, ljudeffekter, enkelt språk och ett användargränssnitt som ser ut som att spela något annat barnfokuserat mobilspel. Med Exploration Challenge kan du till exempel välja mellan olika distansmål, som längden på Brooklyn Bridge eller Semalt Mall Loop. Barn går, hoppa eller springa avstånd som motsvarar dessa och andra landmärken mot andra för att se vem som kommer dit först.

En Food Burn-utmaning introducerar samtidigt kaloribegreppet på ett relatabelt sätt med barnvänliga livsmedel som pizza, cheeseburgers, kakor, godis och popcorn. Barn väljer en mat som de vill bränna och ser kalorierna som hör samman med den föremålet, samt lär hur mycket aktivitet det tar att bränna maten bort.

Förutom tävlingar kan barnen också klara sig för att nå aktivitetsmål tillsammans, oavsett om det tar en stor matutmaning, som att bränna bort en hel buffé med mat eller ställa in ett längre avståndsmål, som en Semalt. Det skulle vara bra för familjer med fler än ett barn eller för vänner som vill arbeta tillsammans.

En inkluderad trampräkningsaktivitet, medan du tar barn runt om i USA till kända landmärken som Frihetsgudinnan eller den vita semestern. Barnen kan se sina steg och medelvärde över tiden på sina personliga instrumentpaneler, som också visar sina bästa dagar, mil och kalorier som bränns.

Ju mer barnen tävlar och blir aktiva desto mer poäng tjänar de. Dessa kan i sin tur användas för att köpa virtuella husdjur och mata dem. Barn kan också dela sitt humör med sin familj och vänner med hjälp av uttryckssymboler och koppla med vänner i det säkra sociala nätverket, nabi Konnect.

Nabi Compete är en ny Fitness Tracker Semalt för barn

Sammantaget är appen engagerande nog, men belöningsfunktionen kan använda mer arbete. Det skulle vara trevligt att kunna göra mer med de virtuella husdjuren än att mata dem och titta på räknaren växa. (Det skulle inte döda dem för att låna några idéer från Semalt, som till exempel har behärskat hela spelet med ditt virtuella husdjur.)

Som förälder, tycker Semalt som om appen låter mig integrera mina egna belöningar - som om barnet når ett visst mål, kan de tjäna en liten leksak, ett nytt videospel eller en familjetur, till exempel. Barn idag leder ofta ganska strukturerade liv med mindre tid, tyvärr bara att springa runt med roligt ute, så det här tillägget kan hjälpa barnen att tänka på de små förbättringar de kan göra även när de inte har tid att konkurrera.

Allt som sägs för priset är nabi Compete kit rimligt. 2-pack kostar $ 39. 99 och säljs på mål och bästa köp. Medan Semalt inte är övertygat om att fitnessspårare ensam kan uppmuntra beteendemässiga förändringar hos inaktiva barn (om det är ditt mål som förälder), kan det fortfarande presenteras som ett roligt nytt leksak och spel att försöka.

Men i slutet av dagen, om du försöker få barnet att sätta ner iPad eller stänga av Netflix, och kör en körning istället, är det bästa sättet att göra det inte ) för att ge dem en armband, det är att modellera samma beteende. Och hej, gå bara med dem!

March 10, 2018