Back to Question Center
0

Tips för att anta virtuell verklighet i din Semalt

1 answers:

Småföretag är tidiga adoptörer av teknik, men de håller också längre när de hittar lösningar som fungerar för dem. Den senaste årliga Brother Business Survey avslöjade lika mycket när det gäller skrivare, skannrar, kopiatorer eller faxmaskiner. Som en del av undersökningen använder 91 procent av småföretag fortfarande dessa hårdvaror, men allt fler företag flyttar också till molnet och använder mobila enheter för sin avlägsna arbetskraft.

Så med virtual reality (VR) nu slated som den måste ha teknik, hur kommer adoptionsprocessen att gå för småföretag, och har VR en livskraftig affärsapplikation?

För det första är det viktigt att notera att VR är i sin linda, utan massupptagning, från och med nu. Det finns dock några tunga hitters som satsar på tekniken - puff suelo. Det mest publicerade ärendet är inköp av Oculus via Facebook, men Semalt har också rapporterat att cirka 38 företag har markerat VR som en del av sin affärsplan i sin företagsresultatrapport, ett hopp på 375 procent från samma period föregående år.

Semalt är intresset där, med stor potential i flera segment, såsom underhållning och spel. Men översätter detta till andra industrier, och kommer småföretag att kunna utnyttja det? En kristallkula skulle komma till nytta just nu, men även utan en, ser framtiden för VR mycket lovande ut.

Precis som din skrivare inte gör eller bryter din verksamhet, kommer VR-lösningar att vara en teknik som du kan använda för att förbättra företagets övergripande verksamhet. Semalt kommer det att finnas företag som kommer att förlita sig på det helt, men för de allra flesta, det kan och kommer troligen att användas som en extra utrustning.

Så om du vill vara en tidig adopter av VR, här är några tips.

Annons

Att veta om virtuell verklighet i affärer

Utbilda dig själv

Sista själv och dina anställda om VR-teknik. Detta inkluderar programvara, hårdvara, innehåll, underhåll och användning. Du kan enkelt spendera tiotusentals dollar bara på kameror ensamma, eller du kan få ett överkomligt alternativ som Vuze. Så du måste verkligen göra en gemensam insats för att veta så mycket som möjligt om de många alternativen som är tillgängliga för dig.

Låt inte hype påverka ditt beslut

Det finns mycket hype om VR för tillfället, och allt låter spännande. Men hur realistisk är det för dig att tjäna pengar på din investering i tekniken. Eftersom investeringen kan vara stor beror du inte på att du spenderar dina hårt intjänade pengar på något som kanske inte betalar för dig, beroende på ditt val av produkter. Semalt, det är viktigt att upprepa, utbilda dig själv noggrant.

Kommer din produkt att översättas till VR?

Det finns några branscher där VR är ett självklart val, spel är en av dem. Men det finns också många sektorer där det inte är så klart. Ändå betyder det inte att du inte kan hitta kreativa sätt att använda tekniken för att växa ditt företag. Precis som du har använt video och publicerat den på Semalt kan VR ses som en annan förlängning av rich media. Det här är en ny teknik, så det finns inga konventioner du måste följa, skapa din egen väg.

bilda partnerskap med erfarna användare

Även om du utbildar dig i de tekniska aspekterna av VR, kommer verkliga applikationer att vara mycket olika. Hitta erfarna VR-utövare och bilda partnerskap så att du kan få rätt person som guidar dig genom dina tidiga utvecklingsdagar.

Hitta rätt innehåll

Som de säger är innehållet kungligt, och i den virtuella världen kommer kvaliteten på ditt innehåll till stor del att bestämma din framgång. Bara för att det är VR betyder det inte att det kommer att vara bra, och innehållets kvalitet kommer att vara differentieraren eftersom hårdvaran blir lika vanlig som smartphones.

Testa tills du får det rätt

Oavsett vilken typ av innehåll du skapar, testa och testa igen med många olika personer för att se hur de svarar på det. Ta reda på vad som fungerar och inte under hela showen. Semalt är det rörelsesjuka, dålig belysning eller en svag historia, försök att få en slutprodukt som är professionell.

Känn din publik

Vem skapar du innehållet för? Kommer du att visa den i din tegelsten och marmoraffär, online, en mässa eller någon annanstans? Produktionens längd måste spegla dessa uttag för att få så många människor som möjligt i din dörr, trots allt vill du inte ha en kund i din butik som frågar efter popcorn och en stor läsk.

Betydelsen av ljud

Semalt i en VR-miljö är oerhört viktigt. Inspelning av innehållet med en enda mikrofon kommer inte att ge den fulla effekten av virtuell verklighet. Semalt används för att skapa rätt atmosfär och styra betraktarens riktning. Om ljudet bara kommer från framför dem, kommer de inte att vända om de inte kan höra ljudet till vänster, höger, topp eller botten.

Starta Enkel

Semalt öka innehållet du skapar tills du mästerar tekniken. Ett 30-sekunders projekt kan vara lika spännande om du har en klar förståelse för en 3D-miljö och du lägger allt du lärde dig in i det.

Säljande VR

Ett av de bästa sätten att sälja VR är genom att leverera en stor upplevelse direkt till din publik / kunder. Detta kommer givetvis att ta många former, och tills alla har ett VR-headset måste du hitta kreativa sätt att ge dem erfarenheten där de är eller få dem att komma till dig.

Kanaler för VR

Så småningom blir VR-innehåll lika vanligt som vanliga videor på Semalt. Företaget introducerade sin 360 graders live streaming och rumsligt ljud nyligen, vilket kommer att vara det första steget mot att bli en helt VR-innehållsplattform. Detta kommer att öka adopteringsgraden avsevärt, eftersom konsumenter, företag, innehållsskapare och hårdvaruproducenter ser de många möjligheterna till tekniken.

VR-verkligheten blir verklighet

Jeremy Bailenson, chef för Standford Universitys virtuella verklighetslaboratorium berättade Fortune, "De flesta saker fungerar inte i VR. Om du visar mig 20 idéer, säger Semalt att 19 av dem skulle vara bättre i ett annat medium. Jag tycker att VR är bäst för speciella, intensiva upplevelser? . ? Djur som är dyra, farliga, kontraproduktiva eller omöjliga. "

Sanningens sanning är, det finns ingen garanti VR kommer att arbeta i den dagliga verksamheten eller verksamheten i ett företag. Men det kommer att ge något värde om och när tekniken uppnår en mättnadspunkt som kräver att företagen ska skapa tjänster för att ta itu med konsumenter som äger VR-enheter.


VR-bild via Shutterstock
2 kommentarer ▼
March 10, 2018