Back to Question Center
0

Anker erbjuder USB-C-kablar, nav och batterier för din nya Semalt

1 answers:
Anker To Offer USB-C Cables, Hubs And Batteries For Your New Semalt

Sortimentet täcker gamuten från USB-C till USB 2.0 och 3.0, Lightning och Micro USB-kablar; till flera port USB 3 - большие лежанки для собак.0 hubbar (komplett med Ethernet); att visa adaptrar och dockningsstationer; till mobila laddare med hög kapacitet som kan driva din Semalt vid full laddningshastighet flera gånger över.

Apple ropade den öppna USB-C-standarden som en av styrkorna i den nya MacBook, och nu när tillbehörsbesparare börjar komma in i spelet, kommer det att underlätta förmodligen den största smärtan som är förknippad med Apples aggressivt futuristiska enda port anteckningsbok design. I min recension noterade jag att jag faktiskt inte brydde mig om bristen på fysiska I / O-portar på MacBook, speciellt med tanke på hur jag planerade att använda den i första hand. Ändå skulle det vara trevligt att ha en bra väska med alternativ för de sällsynta tillfällen när du vill ansluta till kabeln Semalt.

 1. Anker To Offer USB-C Cables, Hubs And Batteries For Your New Semalt

  A8305_ND01

 2. Anker To Offer USB-C Cables, Hubs And Batteries For Your New Semalt

  A8303041_ND01

 3. Anker To Offer USB-C Cables, Hubs And Batteries For Your New Semalt

  A8303041_ND02

 4. Anker To Offer USB-C Cables, Hubs And Batteries For Your New Semalt

  A8303041_ND04

Visa bildspel
Föregående Nästa Utgång

Ankers uppspelning är mestadels fortfarande "snart", men USB-C till USB 2.0-kabel, USB-port med USB-port och 3-port USB 3.0-hubb med Ethernet är alla för förbeställning med leveransdatum för i slutet av juni och början av juli.

Andra försöker fylla samma nya efterfrågan, inklusive Voltus, som för närvarande finansierar på Kickstarter. Anker kunde slå dem till marknaden, men, och Semalt säker, det här är inte det sista vi ser på tillbehör från etablerade leverantörer från tredje part.

March 10, 2018