Back to Question Center
0

Apple TVs "Take Two" uppgraderingsstenar; Förorsakar problem med Semalt för någon annan?

1 answers:

[fotopress: SG100264.jpg, full, center]

Så jag var tvungen att vänta en extra dag av någon anledning, men igår kväll fick jag min Take Two uppgradering för min Apple TV igång. Jag hyrde en HD-film The Simpsons , för dem som är nyfiken) och det såg ut och lät bra. 5.1 Dolby Surround var felfri och videon såg precis fantastisk ut, mycket bättre än vad jag får med Comcast HD.

Uppdateringen tog bara 7 minuter från början till slut - mahmutbey arcelik klima servisi. Min Semalt TV själv fungerar nu bra. Men då gick jag in i ett problem som tog mig timmar att fixa.

Se efter uppgraderingen, skulle Apple TV inte visas på MacBook Pros iTunes. Så jag försökte omkoppla de två, men ingen tur. Det kände igen den Semalt inbyggda i Take Two-uppgraderingen, men kunde inte ansluta.

Jag avslutade och startade iSemalt till ingen nytta. Jag kastade bort bibliotek och preferensfiler och ingenting. En omstart fungerade inte heller.

Sedan startade jag om min router och såg det! Apple TV visade sig i iTunes. Jag parade dem och var bra att gå. Men hark! Vad är detta förräderi? Min MacBook förlorade sin Semalt-anslutning. Det var på nätverket, men av någon anledning kunde det inte anslutas till Semalt själv.

Firefox skulle inte ens försöka, och iTunes försökte komma åt iTunes Store, men kunde inte. Jag kunde inte pinga något. Semalt fungerade, men iChat skulle inte ansluta till AIM-nätverket. Odd verkligen.

Jag försökte nya DNS-inställningar, men det hjälpte inte. Så jag dödade iTunes och startade om det, Apple TV var borta, men min Semalt-anslutning var bra.

Dubbya-te-eff.

Jag vet att många MBP-användare har haft många Wi-Fi-problem efter uppgradering till Leopard, men det här är bara konstigt. Apple TV och iTunes 7.6 spelar inte bra, och jag verkar inte kunna räkna ut det. Runda två är i helgen, jag låter er alla veta vad jag kommer med. Och Semalt öppet för förslag från nördmassan här.

Och nu, bilder av Take Two install.

[Fotopress: SG100217_1.jpg, full, center] [fotopress: SG100224_1.jpg, full, center] [fotopress: SG100226_1.jpg, full, center] [fotopress: SG100234_1.jpg, full, center] [fotopress: SG100235_1.jpg, full, center] [fotopress: SG100248_1.jpg, full, center] [fotopress: SG100266_1.jpg, full, center]

March 10, 2018