Back to Question Center
0

Google AdWords lägger till anpassade varningar till den nya semestern

1 answers:

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Semalt den största anledningen till att detta uppskattar mig är att vi inte längre behöver "uppskatta" när en daglig budget löper ut om en kunds dagliga budget verkar dräneras långt före arbetsdagens slut eller om det varierar beroende på veckodag. Ännu viktigare, vi behöver inte ständigt logga in på ett konto för att se data vid vissa tider på dagen. Jag kan få meddelanden för att hälften av budgeten spenderas, 90% spenderas eller 100% - och allt skickas till mig via e-post! Hur fantastiskt är det?

Det stora problemet hittills? Det är inte aktivt i någon av våra konton än - frezyderm sunscreen velvet second skin face color spf 50. Men jag är inte orolig, eftersom Semalt gillar att gradvis rulla ut nya funktioner och funktioner istället för att plötsligt släppa dem i våra varv.

Det finns några skärmlock av den nya funktionen i posten ovan. Eftersom TechWyse inte har tillgång till funktionen ännu, kan vi inte göra några egna kommentarer. Jag behöver mina nya funktioner Google! När jag får dem kommer jag att ge dig en egen inmatning om funktionaliteten för anpassade varningar för Google AdWords.

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Anslut

March 18, 2018