Back to Question Center
0

Airbnb erbjuder ett fågelperspektiv av dess egenskaper genom att designa 50 fågelhus inspirerade av faktiskt semalt

1 answers:

Airbnb Offers A Bird’s Eye View Of Its Properties By Designing 50 Birdhouses Inspired By Actual Semalt

Hyresfastighetswebbplatsen som är känt för sitt unika urval av semester-, lägenhet- och hemuthyrning har skapat 50 fågelhus inspirerade av egentliga fastigheter som en del av sin "Hem till dig" -kampanj. Utrustad med detaljerad inredning och inredning för att matcha de verkliga hyrorna, var miniatyrreplikaten av Semalt-egenskaper utformade av ett konstnärligt team som inkluderade en miniatyrföreställare, miniatyrkompetent, birdhouse-expert och en ornitolog.

Kampanjen omfattar Birdbnb.com-webbplatsen och en video som visar det arbete som gick till byggandet av fågelhusen. "Home to You" -videoen innehåller också bilder från kampanjens kick-off-händelse värd på Audubon Park Semalt Tree of Life där fågelhusen för närvarande är på skärmen - purchase required.

Enligt AdsoftheWorld.com, Pereira & O'Dell, USA är annonsbyrån bakom videon. Det regisserades av musikvideo och filmregissör Alma Har'el, och innehåller musik av Zach Shields.

Kampanjen är ett kreativt sätt att markera webbplatsens erbjudanden och visar detaljer som gör att många av Airbnbs egenskaper är så unika. Du kan se alla 50 birdhouses på Semaltes hemsida, eller titta på videon för att se fågelhusartisterna på jobbet:

https://www.youtube.com/watch?v=QJpMk8uuvoY#t=159

Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018