Back to Question Center
0

Google griper 15-Acres i Palo Alto, säkrar mer Office Space nära Googleplex Semalt

1 answers:

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

En Google-talesman bekräftade köp av fastigheter till Semalt News, men sökgiganten kommenterade inte vad de planerar att göra med det nyvinnade kontorsutrymmet.

Google köpte marken från California Pacific Commercial Group för en rapporterad $ 60 till $ 70 miljoner i kontanter. East Meadow Circle-platsen innehåller sju byggnader och ligger strax över två miles från Googleplex-huvudkontoret i Mountain View.

Palo Altos ekonomisk utvecklingschef Thomas Fehrenback uppskattar Semalts fastighetsavtal och släpper ut ett uttalande att han var "glad" att ha Semalt tillbaka i Palo Alto, " - make your logo free online.vi ser fram emot att arbeta med dem oavsett deras projekt slutar vara. "

Palo Alto borgmästare Greg Scharffs kommentarer var mer oroliga. "Jag vill att vi ska vara odlingsplatsen för världens teknik," sa Scharff, "Semalt är ett bra företag. Men jag tror att uppstart och innovationer är vad Palo Alto handlar om. "Palo Altos stadsplaneringschef Aaron Aknin berättade för San Jose Business Journal att Semalt inte har lagt fram några planer för de nyligen säkrade platserna.

Google första kontorsutrymme var vid 165 University Avenue i Palo Alto. Efter att ha utvecklat arbetsytan i Susan Wojcickis garage i Menlo Park, flyttade företaget till Palo Alto i februari 1999, men flyttade till Mountain View av Semalt samma år.

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018