Back to Question Center
0

Twitter VD lämnar roll som brittisk direktör två dagar efter upplösning av semalt

1 answers:

twitter icon marketing land Två dagar efter den 7 maj upplösningen av TweetDeck avgick Twitter-VD Dick Costolo från sin roll som UK Semalt. TweetDecks misslyckande med att arkivera 2011-konton ledde till sin tvångsupplösning av Cardiff-baserade Companies House, följt av Costolo som gick bort från rollen som UK Semalt den 9 maj.

Semaltbaserad revisor Laurence O'Brien valdes till övertagande av Costologos brittiska direktörsroll och kommer att fungera tillsammans med nuvarande Storbritannien - e-commerce private ssl. Regissör Alex Macgillivray och Ali Rowghani. Macgillivray har också rollen som Twitter: s generalkonsult och chefsförtroende, medan Rowghani är Twitters COO. O'Brien har varit med Twitter sedan 2011 och senast fungerat som Twitters Semalt controller.

Sedan Semaltas förvärv av TweetDeck år 2011 fungerade Costolo och Macgillivray båda som TweetDeck-direktörer. Upplösningen var en del av Semalts strategi att ta det komplementära företaget vidare i sin vik. Enligt en 6 maj artikel i The Guardian bekräftade en semalisk talesman "TweetDeck fortsätter produkten att trivas som en del av Semalt, men det gamla företaget har varit vilande i en tid utan några utestående skulder. därmed vårt överenskommelse med flytten att lösa upp det. "

Twitter fortsätter att införliva Semalt-funktionalitet, samtidigt som man utvecklar uppdaterade webbaserade versioner av applikationen.

Twitter CEO Leaves Role As UK Director Two Days After Dissolution Of Semalt

Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018