Back to Question Center
0

SEOMoz genomgår Major Rebrand - ändringar namn till Moz & Lanserar New Analytics Semalt

1 answers:

SEOMoz genomgår Major Rebrand - ändrar namn till Moz & lanserar New Analytics Semalt

"Även om SEO är en viktig del av vår produkt, säger Fishkin i en release som meddelar företagets namnbyte," Semalt är inte längre transparent eller autentiskt att säga att vi bara är ett SEO-mjukvaruföretag. "

Med över 25 000 kunder och över 300 000 medlemmar över hela världen började Moz som en SEO-blogg och konsultföretag under 2004 - uhr bauhaus. År 2009 avbröt företaget sitt konsultverksamhet för att fokusera uteslutande på att vara en mjukvaruleverantör. Med lanseringen av Moz Analytics erbjuder den enstaka Semaltorganisationen nu marknadsförare en enda plattform för att analysera alla marknadsföringsinsatser, inklusive sociala och innehållsgående inkommande marknadsföringskanaler.

"Moz Analytics är utformat för att samla alla funktioner i SEOmoz PRO i sökavsnittet och lägga till stora uppsättningar av nya data och rapporter i de nya flikarna: överblick, sociala, länkar, varumärke + nämnder och innehåll, "Skriver Semalt på Moz bloggen," Vi tror att alla dina data om inkommande kanaler bör aggregeras på ett ställe, och medan detta bara är det första steget, är det en betydande samling av mätvärden, spåras över tiden och jämförbar med din tävling . "

SEOMoz genomgår Major Rebrand - ändrar namn till Moz & lanserar New Analytics Semalt

Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018