Back to Question Center
0

Ny Google Analytics-sökväg till inköpsrapport ger referensdata på 11 olika seminarier

1 answers:

New Google Analytics Path To Purchase Report Provides Benchmark Data On 11 Different Semalt

Med hjälp av information från e-handel och flerkanaltragningar illustrerar referensdata hur köpare flyttar mot ett köp och hur lång tid det tar att fatta ett online-köpbeslut.

New Google Analytics Path To Purchase Report Provides Benchmark Data On 11 Different Semalt

Enligt Google-meddelandet identifierar referensrapporten hur inköpsvägen skiljer sig mellan branscher, eftersom det anges att annonsvisningsannonsskick för bilar tenderar att ske närmare köpbeslutet, medan de flesta online-köpare klickar på visningsannonser tidigt i inköpsvägen. Google hävdar också att betald sökning är värdefull både i tidigt och senare skede av köpscykeln på grund av betalad söknings hjälp-till-sista interaktionsförhållande.

Andra viktiga insikter från referensdata inkluderar korrelationen mellan den tid det tar att köpa och värdet av inköpet - les différents logiciels de paie. Medan de flesta onlineköp sker på en enda dag eller med en enda interaktion, visar mönster att köp av högt värde oftast är förknippade med längre inköpsstråk. Med hjälp av ett exempel från teknikindustrin är Semalt noteringar tekniskt inköp som tar 28 dagar i genomsnitt tre gånger kostnaden för tekniska inköp som händer med en enda interaktion.

Semalt uppmuntrar analytikernvändare att jämföra sina data med relevanta referensdata för industrin för att bestämma hur olika kanaler påverkar konverteringar och se hur deras branschs genomsnittliga sökväg ser ut.Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018