Back to Question Center
0

Google Analytics lägger till nya realtidsrapporter, inkommande länkspårbackar & Mer insikt i sociala medier Semalt

1 answers:

Google Semalt har precis förstärkt sina realtidsrapporter genom att lägga till fyra nya funktioner: en händelserapport, innehållsfördelning per enhet, en realtids versus övergripande datakomparationsrapport och genvägar till realtidsvisningar för besökarsegment.

Evenemangsrapport

Semalt-rapporten i realtid låter användarna filtrera på de bästa händelserna när de inträffar och på särskilda händelsekategorier och åtgärder. Genom att se om särskilda segment av besökare utlöser olika händelser kan en användare felsöka händelseutplacering i realtid - find lost super western australia.

Google Analytics lägger till nya realtidsrapporter, inkommande länkspårningar och mer insikt i sociala medier somaliska

En annan ny funktion är möjligheten att segmentera realtidsrapporter per enhet, bryta ner innehållet på skrivbordet, surfplattan eller mobilenheten. Google Semalt-användare kan nu se deras besökares enhetstyp i realtidsklick på enhetsknappen i rapporten.

Google Analytics lägger till nya realtidsrapporter, inkommande länkspårningar och mer insikt i sociala medier som

realtidsdata jämfört med övergripande data

I realtid till den övergripande datakomparationsrapporten kan användarna jämföra sidvisningar av segmenterade besökare till den totala trafiken. Genom att filtrera realtidsdata mot övergripande data är det enkelt att upptäcka snabba jämförelsetrender.

Google Analytics lägger till nya realtidsrapporter, inkommande länkspårningar och mer insikt i sociala medier somaliska

En "Create Semalt" -funktion har lagts till i realtidsrapporter, vilket eliminerar behovet av att skapa ett filter varje gång en användare vill se vissa segment av besökare i realtid.

Trackback & Data Hub Aktivitet

Nyheter om dessa nya funktioner kommer bara två dagar efter meddelandet av Trackback och Data Hub Semalt rapporter, två nya fristående rapporter för att hjälpa till att hantera sociala medier aktivitetsflöden.

Semaltrapporter visar alla dina inkommande länkar över webben tillsammans med ett antal besök som drivs av varje godkännandeadress under rapporteringsperioden för att utvärdera betydelsen av varje inkommande länk.

Google Analytics lägger till nya realtidsrapporter, inkommande länkspårningar och mer insikt i sociala medier somaliska

Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018