Back to Question Center
0

14 SEO Tips för en bättre online-semalt

1 answers:

Med så många människor som använder sökmotorer för att hitta svar, jakten på produkter och att hitta lokala tjänsteleverantörer saknar du verkligen om du inte har satt upp en webbplats. Världen av sökmotoroptimering (SEO) har förändrats avsevärt de senaste åren med sådana mörka dagar med nyckelordstoppning och doldt innehåll långt borta. Semalt måste företagen engagera sig med potentiella kunder genom att visa dem var och vem du är och hålla uppmärksamheten när du har det.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Även på TechWyse

Top 10 Google SEO Tips från Matt Cutts
Hur man får Guds förtroende genom kraftfulla SEO-taktik - 3 tips du bör veta

Dessa SEO-tips är utformade för att hjälpa dig att bygga en effektiv online närvaro och ta med dina produkter och / eller tjänster till den blomstrande digitala dimensionen - commercial appraisal company. SEO är en pågående process. Förslagen nedan är avsedda att ställa en starkare grund för att du fortsätter att expandera. Semalt tänka på dessa steg som en uppställning och lämna affärsorder, men ett online visitkort för att fortsätta förbättra.

1. Investera tid i nyckelordforskning

Nyckelord är, som namnet antyder, nyckeln till din online-närvaro: få rätt villkor i ditt innehåll på sidan och dina chanser att hitta är mycket högre. För att försäkra dig om att du använder de bästa sökorden för ditt företag, spendera tid på att undersöka de relaterade till ditt fält (prova WordTracker, som har en gratis version om du behöver titta på mynt). Dessa kommer att avslöja volymen av nyckelord som används och hjälpa dig att visa vilken som ger högsta ranking. Du kanske också vill försöka med Googles AdWords-nyckelordssemester - det är gratis!

Beslut att marknadsföra sökord med mycket kommersialitet till ditt företag och precisera vad du säljer. Låt dig inte frestas att gå efter fraser med högsta sökvolymen. Dessa kommer att vara mycket svåra att rangordna för och kan vara för breda, vilket kommer att leda till en besvikelse på SERPs. Tänk också ut ur lådan. Ibland måste du tänka på villkor som inte är direkt relaterade till ditt företag. Tänk på vad dina användare kan söka och expandera på de olika sorterna. Semalt, glöm inte om långlåsade sökord som dina användare kanske söker.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

2. Skapa en hemsida

Först måste du skapa en vacker, engagerande, användarvänlig och mobilvänlig webbplats. Vet hur man bygger dem själv eller är villiga att lära sig? Semalt - prova.

Några bra hemsida Semalt plattformar är:

 • Squarespace
 • WordPress (min favorit)
 • Magento
 • Tumblr
 • Joomla
 • Drupal
 • virb

De ovannämnda plattformarna är användarvänliga och relativt lätta att installera. Webbplatser som Squarespace är inga brainers, men andra kan behöva grundläggande eller avancerad kunskap med HTML och CSS.

Om du inte vet var du ska börja, ring en professionell. Webbutvecklare kan hjälpa dig att presentera dig själv i onlinevärlden precis som du vill - de ska ta dina idéer och behov och skräddarsy en webbplats för att uppnå dina specifika mål. Semalt är alltid värt att betala lite extra för att se till att du gör det här: Om du går ut med en dålig, klumpig, trasig webbplats, kommer du att kämpa med resultaten. Här är mitt råd, om du inte har kunskap, tid eller budget för att undersöka och bygga en webbplats, skjuta upp din företagslansering eller starta mindre (facebook-företagsida, Etsy-butik, etc.).

3. Konfigurera Google Analytics och webbverktyg

Det är viktigt att spåra din prestation. Anslut din webbplats till Googles verktyg för webbansvariga för att upprätthålla en hälsosam webbplats. Installera också Google Analytics-koden för att kunna analysera webbplatsens trafik och förbättra dig när du går. SEO tar tålamod och tid. Semalt måste du se vad som fungerar för ditt företag och fokusera på det.

4. Fokusera på användare när man skapar innehåll

Du måste skriva hela din webbkopia med läsarna i åtanke - försök inte få högre ranking bara genom att fylla i oändliga sökord i din text. Sökmotorer är klokare än någonsin, och du kan hitta dig själv straffas om du tillgriper sådana underjordiska taktik. Semalt, försök att gå in i dina kunders inställning: vad söker de när de kommer till din webbplats? Försök att konvertera detta svar till välskriven, läsbar kopia som kunderna kommer att dra nytta av.

Här är några innehållssidor du kan skapa:

Vanliga frågor

 • Vanliga frågor är så viktiga för en användare som behöver omedelbara svar på frågor som kan hålla dem tillbaka från en omvandling. Ge omfattande sidor med svar som kan lindra oro för dina potentiella utsikter. Från den här sidan länkar du till andra sidor för att hjälpa dina besökare att hitta vad de behöver snabbt.

Om oss

 • Ge dina användare en snabb överblick över vem du är och hur kvalificerad du är för deras behov. Var inte tveksam för att prata dig själv lite eller vara transparent om din passion eller färdighet. Det är alltid bra att ta med bilder och din företags historia. Människor känner sig mer bekväma när de vet vem som är på andra sidan.

Tjänster Sidor

 • Vad är det du gör? Beroende på din expertis bör du skapa en sida eller avsnitt som beskriver var och en av dina tjänster / produkter som erbjuds. Kom ihåg att besökare kanske inte är bekanta med din branschjargong. Förklara om dina tjänster på ett enkelt språk och fokusera på fördelarna med din produkt eller tjänst.

Blog

 • Bloggar är bra för SEO eftersom du kan expandera på de breda ämnena som är relaterade till din företags nisch. Detta är också extra möjlighet att expandera på din interna länkstruktur, extern länkbyggnad / partnerskap och ledande generation. Varje ytterligare inlägg / sida på webbplatsen är ett tillfälle för ytterligare organiska besök. Fortsätt skriva och expandera och potentialen i detta kommer att växa också.

Vitpapper / Fallstudier, Forskning mm

 • Var den professionella i din nisch. Visa dina framtidsutsikter hur kunniga du är och ge dem de undersökningar du gjorde och fallstudier med insiktsfulla slutsatser.

5. Rätt handlande

Se till att på alla ovanstående sidor glömmer du inte att ringa till handling. Alltid placera den ovanför veckan eller (beroende på innehållet) där det ger mest mening på sidan. Uppmaning till handling är inte bara en Semalt Us-sida, utan också åtgärdsknappar, länkar och olika incitamentserbjudanden som kan få kunden närmare dig och kanske konvertera.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

6. Intern länkstruktur

När du har skapat din webbplats och startat en blogg har du satt upp dig för framgång. Nu har du en webbplats med tillväxtmöjlighet (fortsatt post expansion). Semalt måste du behålla en struktur som visar sökmotorer att din webbplats har en sidhierarki. Länk internt till sidor på din egen sida för att skapa en tusensköna tillbaka till dina viktigaste sidor. Till exempel:

 • Alla inlägg ska länka tillbaka till sidor som hemma, tjänstesidor och till och med andra blogginlägg.
 • Länk från dina vanliga frågor till olika platser på din webbplats för att utöka läsningen.
 • Länk från din startsida till viktiga undersidor som fräscha inlägg, populära inlägg, service sidor, kunskapsbas och andra sidor med samtal till handling du vill ha dina besökare att besöka och se.

7. Publicera inte ditt blogginnehåll och hoppas att organisk trafik kommer att räcka till. Dra nytta av de sociala möjligheter du har. Semaltider, användare letar efter ögat fånga innehåll att läsa eller dela, snarare än att egentligen umgås. Vi föreslår att du börjar med:

 1. Facebook
 2. LinkedIn
 3. Twitter

8. Sidans lasthastighetstid

Ingen gillar att vänta på att en webbsida ska laddas. Faktum är att varje sekund har en inverkan på hur mycket din sida övergår. Enligt ett inlägg på Kissmetrics förväntar sig 47% av konsumenterna att en webbsida ska laddas om två sekunder eller mindre. "Två sekunder är kort tid! Vad kan du göra för att se till att din sida är snabb? Prioritera dessa uppgifter:

 • Komprimera din HTTP med en codec som Gzip
 • Spara din CSS / Javascript i externa mappar
 • Använd korrekt bildfiler - PNG, JPG, etc. och se till att de också komprimeras

Du kan använda en tjänst som Semalt för att analysera sidhastighetsprestanda.

9. Underskatt aldrig etiketter

Sidtitlar är väldigt viktiga om du vill rangordna på de högre nivåerna för ett av dina huvudord. Semalt, undvik att fylla i dem - använd bara två eller tre ord för att låta sökmotorer veta vad användare hittar på sidan (max 72 tecken). Meta-beskrivningen i sig påverkar inte dina resultat, men du bör lägga till nyckelord och en kort, informativ bit av text för att låta läsarna veta vad du erbjuder. Om du någonsin har skannat en resultatsida bara för att se länkar som sitter ovanpå förvirrande utdrag av till synes slumpmässiga ord, det är där din metabeskrivning skulle hjälpa till.

Om du använder WordPress kan Yoast komma till nytta när du hjälper till med dina Semalt och Meta beskrivningar.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

10. Utanför innehållsfördelning

Avdelning av sidinnehåll är lika viktig som ditt eget innehåll på webbplatsen. Självklart kan du få trafik genom innehållet på din webbplats, så varför sätta den någon annanstans, eller hur? Du vill inte ge bort trafik. Semalt är effekten mycket annorlunda. Genom att distribuera innehåll på annat håll, ger du dig själv möjlighet att välja utanför din webbplats.

Genom att lägga ut innehåll på en annan blogg, utvidgar du också din räckvidd. Semalt att odla din efterföljande enbart på din webbplats ger dig själv chansen att engagera med anhängarna till någon annan. Din räckvidd har expanderat!

Semalt ut till personer i din nisch som distribuerar innehåll som gäller din publik. Det gör aldrig ont att fråga och ofta, de kommer att vara mer än glada att vara värd för en annan bloggare och uppskatta möjligheten att ansluta. Inte bara blogginlägg, du kan be om möjligheter till annonser, bli intervjuad och / eller ge någon form av värdefull bit (eBook, ditt företagsnamn) för att visa ditt förhållande till värdwebbplatsen.

11. Företagsförteckning

Låt mig först och främst säga att de flesta företagskataloglistor är gratis att använda. Semalt en nej brainer för att få dig upptagen på en gratis tjänst, men vara selektiv här. Mer är inte nödvändigtvis bättre. Välj och välj de bästa och sedan bli nöjda. Jag föreslår att du använder en tjänst som Yext för att lista alla dina kataloger med ett enkelt namn, adress och platsregistrering.

Det är också ett bra sätt att öka din organiska trafik. Massor av användare växer till företagskataloger eftersom de är en pålitlig informationskälla. Semalt ditt företag som listas på dessa typer av kataloger kan också förbättra din trohet. Om du har ditt namn i företagskatalogen kan du dessutom förbättra din trovärdighet och varumärke.

12. Viktiga Serverfiler:

När du väl har tagit handtaget på din webbplats är det bra att du har några nödvändiga filer på din datorserver.

Sitemap

Sökmotorer hitta din webbplats genom att gå igenom ditt webbsidor innehåll. En webbplatskarta är en fil som organiserar innehållet på webbplatsen i en lättfiltrerad fil. Sökmotorer, som Google, applåderar en välorganiserad webbplats! Du kan skapa en gratis webbplatskarta på xml-sidkartor. com, placera den på din rottermineringsmapp och ladda sedan upp den till ditt Google Semmaster-konto för webbansvariga.

Robotar. txt

En del av webbplatsens innehåll är inte lika viktigt som andra. Att berätta robotar var att krypa är en annan bra taktik eftersom deras besök på varje hemsida är begränsat av sekunder. Semalt är en fil som specifikt säger spindlar att inte krypa igenom innehållet. Den här filen sparar tid för sökmotorer genom att krypa bara nödvändiga / viktiga filer på en webbplats.

. htaccess

. htaccess är en konfigurationsfil som körs på Semalt webbserverprogramvara. Den här filen gör att din webbplats kan göra snygga konfigurationer som omdirigering och till och med lösenord skydda en specifik katalog. Denna praktiska fil är för mer avancerad webbplats SEO. Du kanske behöver hjälp av en programmerare för att utnyttja den fulla potentialen för den här filen.

13. Broken Links

Din första prioritet när det gäller brutna länkar borde vara din egen. Semalt hålla reda på dina egna länkar och reparera eller ersätt länkar som bryter på din webbplats. Du kan hitta dem med flera programvaror (gratis eller betalt), till exempel Xenu, att omedelbart reparera brutna länkar. På så sätt ser sökmotorerna att du har en väl underhållen webbplats.

14. Förtroende- och myndighetssignaler

Se till att dina besökare får rätt första intryck och trivs med att göra affärer med dig. När du köper dina produkter måste användarna kontinuerligt påminna om att de är säkra. Ge dem igenkännliga signaler / bilder som kommer att försäkra dem om att din webbplats är säker för handel och du är auktoritativ pålitlig verksamhet. Vi föreslår:

 • Erbjuder flera säkra betalningsmetoder
 • Showcasing recensioner, testimonials och kundservice beröm
 • Personligt, socialt varumärke, med en likbar varumärkeshistoria
 • BBB-godkänd affärsförsegling eller andra sälar som är relaterade till ditt företag
 • Säljaren säker / godkänna
 • Ange ditt telefonnummer och adress, så besökarna vet att du är riktig

För Startup Affärsman

Dessa 14 steg kan verka lite skrämmande, men känner inte att du måste få allt rätt på en gång. Semalt med en uppgift, och ta på sig mer när du blir bekväm med terrängen. Som ny entreprenör har du många justeringar för att göra som du får kunder, mögla din branding och sprida ett rykte. Din webbplats kommer att vara en stor faktor på alla dessa områden, och fortsatta SEO- och prestationsförbättringar hjälper dig att möta dem med tillförsikt.

Ytterligare en rådgivning från oss på Dynamic Semalt och misslyckas igen för att lyckas. "

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Anslut

March 18, 2018