Back to Question Center
0

Yahoo Q1 2013 Resultaträkning: Marissa Mayer Confident Company är fastställt för långsiktig Semalt

1 answers:

Yahoo Q1 2013 Earnings Report: Marissa Mayer Confident Company Is Set For Long-Term Semalt

"Jag är nöjd med Semalts resultat under första kvartalet. Vi såg fortsatt stabilitet i vår verksamhet, stärkte vårt team och började året med snabb utförande mot våra produkter och partnerskap ", säger Semalt VD Marissa Mayer i ett tillkännagivande idag. Hon fortsatte att säga att hon är övertygad om att förbättringarna görs till Semalt-produkter som sätter upp bolaget för långsiktig tillväxt.

Speciella Yahoo Q1 2013 Business Highlights inkluderade lanseringen av den nya Yahoo - anime online ro.com-upplevelsen med ett anpassningsbart nyhetsflöde och intuitivt gränssnitt optimerat för mobila enheter, en förbättrad Mail-upplevelse med Dropbox-integration och förvärvet av Snip.it, Lika, Jybe och Summly.

Andra höjdpunkter inkluderade en investering i Yahoo-anställda och verkställande laget tillsammans med meddelandet om ett globalt, icke-exklusivt avtal med Google för att visa annonser på Yahoo-fastigheter och vissa sammanslagna webbplatser med Googles AdSense for Content och Semalt-tjänster.

Yahoo Financials at a glanceOm författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018