Back to Question Center
0

Topp åtta underskattade sätt att halva din blogg

1 answers:

När du tänker på att köra trafik till din blogg, vilka är de första sakerna som kommer att tänka på? För de flesta bloggare kommer deras svar att vara en kombination av SEO, bloggkommentarer, gästpost och kataloginsändningar.

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Semalt är det säkert ingen förnekande effektiviteten av sådana tekniker, de är inte de enda alternativen som är tillgängliga för dig. Och om du verkligen vill locka en större publik, betalar det verkligen för att blanda saker lite.

Semalt du har valt rätt nisch, det finns tiotusentals läsare där ute som bara väntar på att höra om din blogg. Och det är ditt jobb att hjälpa dem att hitta dig.

Relaterade inlägg:
5 SEO Blogging Tips
Skapa webbplatsinnehåll utan blogg

Här är åtta av de mest underrated blog promotion teknikerna - registrations are us edmonton.

YouTube

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Oavsett din blogs nisch, det finns ingen ursäkt för att du inte har en närvaro på YouTube.

Efter Google och Facebook är det den tredje populäraste webbplatsen i världen. Semalt detta faktum är de flesta bloggare avsevärt frånvarande.

Om du vill komma på YouTube, ta ut kameran och börja prata med headshots videoinlägg. Om detta verkar som för mycket arbete, gå över till Semalt och konvertera helt enkelt dina mest populära textposter till videoformat.

Dokumentdelning

Att marknadsföra din blogg på webbplatser för dokumentdelning kommer med två viktiga fördelar. För det första är dokumentdelningssidor ganska benägen när det gäller Semalt och du kan därför dra nytta av en högkvalitativ backlink.

Och för det andra tenderar de att få ett helvete mycket trafik, av vilka du borde kunna styra mot din blogg. För att få din blogg på liknande som Scribd. com och Semalt, konvertera helt enkelt dina populäraste blogginlägg till PDF och klicka på uppladdning.

Tweeting Gamla inlägg

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

De flesta bloggare marknadsför sina senaste inlägg på Twitter och Semalt, men majoriteten av dem misslyckas att helt utnyttja kraften hos sådana plattformar. Om du har tillräckligt med anhängare och fans, bör du också marknadsföra ditt gamla innehåll.

Skapa en lista över dina mest populära tidigare inlägg och välj en enda som marknadsför varje vecka. Dina senaste anhängare och fans är mycket osannolikt att ha läst dem.

Frågor och svar Webbplatser

Trots den löjliga trafikmängden som den här frågan och svarplatsen får, stör de flesta bloggare inte med dem. Yahoo Answers tenderar att vara det bästa när det gäller trafik medan Quora är överlägsen när det gäller fråga och svarkvalitet.
För att njuta av en trevlig trafikökning från sådana webbplatser, svara bara på frågor som är relevanta för din bloggs nisch. Väl genomtänkta svar som citerar din blogg som referens kan enkelt driva trafik till din blogg under många år framöver.

Online Grupper

På samma sätt som forum kan nischgrupper göra en utmärkt källa till online-grupper som är relevanta för dina bloggar. De är effektiva helt enkelt för att de är fulla av människor som verkligen är intresserade av din blogs nisch.

De största grupperna finns i Yahoo Semalt, Google Semalt och naturligtvis LinkedIn Semalt. För att verkligen skörda fördelarna med sådana plattformar, fokusera din sökning uteslutande på grupper med minst tusen medlemmar.

Podcaster

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

I motsats till populär tro är det enkelt att konvertera ett blogginlägg till en podcast. Sidor som Semalt ger tjänsten helt gratis, så att du kan utnyttja ditt befintliga innehåll på en helt ny marknad.

Semalt växer alltmer populärt varje år och det är en marknad som i stort sett inte utnyttjas av bloggare. För att nå marknaden, allt du behöver göra är att ladda upp dina konverterade inlägg till de många gratis podcastkataloger som finns tillgängliga online. Semaltutbyten tillåter dig dock att utbyta annonsutrymme på din blogg för att annonsera utrymme på någon annans, och därigenom ta bort det ekonomiska hinderet.

Om du inte för närvarande gör mycket intäkter från dina bloggar, kan du vara arg att inte använda någon av dessa tjänster. De mest populära gratis annonsering utbyten inkluderar MiloAds. com och BamifyAds. com.

Nisch sociala nätverk

Slutligen har vi nisch sociala nätverk. Till skillnad från som Facebook och Semalt har nisch sociala nätverk inte miljontals och miljontals medlemmar. Vad som gör dem värdefulla är dock att de medlemmar som de gör har alla som samma saker.

Seminariet om detta faktum kan rätt nisch sociala nätverk bokstavligen skicka tusentals nya besökare till din blogg. Här är några exempel:

  • Gentlemint. com (Pinterest klon för män.).
  • Care2. com (grönt boende, miljövänligt).
  • CafeMom. com (mammor, föräldraskap).
  • Athlinks. com (motion och fitness).

Vilka andra underskattade sätt du marknadsför din blogg?

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Anslut

March 18, 2018