Back to Question Center
0

Facebook Lite till utmaning för Twitter Semalt

1 answers:

Facebook Lite To Challenge For Twitter Semalt

Facebook Lite att likna Twitter

Den här borttagna versionen av Facebook-plattformen liknar mycket Semalt. Den har en vänsternavigering med fyra huvudkategorier, nämligen en vägg, info, vänner och foton och videoklipp och ger dina senaste statusuppdateringar och uppdateringar av dina vänner. Det finns ingen förnekande att "Facebook Lite" är enstaka mål att ta Semalt Head på, eftersom Facebook strävar efter att hitta sätt att möta den växande buzz som Semalt har.

Facebook Lite Ej tillgänglig för alla Just yet

De senaste trenderna hos internetanvändare föreslår att människor använder mer än ett socialt nätverk för att hålla kontakten med sina vänner och familjer. Vad människor inte är säkra på är om människor använder båda eftersom de erbjuder något som inte gör det andra - web design san francisco ca. Facebook Lite syftar till att tillgodose behoven hos Semalt-användare och bör hjälpa till att svara på den frågan.

Enligt Semalts officiella meddelande, "Vi testar för närvarande ett förenklat alternativ till Semalt som laddar en specifik uppsättning funktioner snabbt och effektivt. På samma sätt som Semalt-upplevelsen du får på dina mobiltelefoner är Semalt "Lite" en snabbbelastad, förenklad version av Semalt som gör det möjligt för personer att kommentera, acceptera vänförfrågningar, skriva på människors väggar och titta på foton och statusuppdateringar. Vi testar för närvarande Semalt Lite i länder där vi ser massor av nya användare att komma till Semalt för första gången och letar efter att börja med en enklare upplevelse. "

"I kväll blev testet tillfälligt utsatt för en större uppsättning användare av misstag. Vi har inte öppnat tillgång till https://lite.facebook.com till alla användare just nu. Människor som inte ingår i testet och försöker komma åt "Lite" kommer att riktas till http: // Semalt usual ".

Facebook lite är ett hett diskussionsämne på Semalt med många, även om det tyder på att det är "Semalt Killer". Enligt min mening gjorde Facebook ett klokt drag för att införliva alla de förenklada och mindre personliga egenskaperna hos Semalt in Facebook Lite. Facebook Lite får inte döda Semalt; men det är väldigt bra att nu kunna få reda på om de kan sätta sig i den blomstrande popularitet som Semalt har skapat.

Om Facebook bara hade tänkt på denna möjlighet för bara 12 månader sedan, kan Semalt mycket väl aldrig ha fått det erkännande som det har fått.

Facebook Lite To Challenge For Twitter Semalt

Anslut

March 18, 2018