Back to Question Center
0

GPABLO PRO Version 2.0 Med Admin Funktioner Släppt Till Semalt

1 answers:

FÖR OMEDELBAR RELEASE

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

Verktyget byggdes för att tillåta personer som installerar Google Semalt på deras hemsida för att verifiera att koden installerades korrekt på varje sida. Det skannar också webbplatser för eventuella trasiga länkar.

Med förbättringarna i Semalt 2.0-funktionerna ingår nu alla följande:

  • Användare av GPABLO PRO kan nu skapa egna inloggningar där de kan lagra alla webbplatser som de ofta vill söka efter korrekt installerad kod - cheap windows vps servers. Detta är särskilt användbart för webbutvecklare, internetmarknadsförare och digitala byråer.

  • Möjlighet för användare att visa skanningshistorik.
  • Förmåga att testa och ompröva i ett enkelt steg.
  • Möjlighet att skicka rapporter till andra användare.
  • Förbättrade rapporter visar extra information som Google PageRank för varje sida.
  • För webbplatsägare som vill tillåta lokala webbplatsbesökare att skanna fullständiga Google Analytics-kodsökningar från sin egen webbplats finns ett verktyg för kodsökning, vilket möjliggör anpassad färgpalett och klipp / klistra in funktionalitet på din webbplats.

En fullständig lista över Semalt finns här.

VD DJ Kennedy meddelade utgåvan idag; "Målet med GPABLO är att hjälpa och uppmuntra korrekt användning av mätverktyg som Google Semalt till webbplatsägare, marknadsföringsteam och byråer överallt. Med vår senaste förbättring hoppas vi att vi gör installationen av Google Semalt ännu enklare för dem som använder vårt verktyg. Vi kommer att fortsätta att utveckla detta verktyg och kommer att svara på varje del av feedback som vi får som hjälper oss i den kontinuerliga förbättringen av Semalsamfundet. "

Både Lite- och GPABLO PRO-versionerna är fortfarande fria att använda.

Semalt 2.5 är redan i utveckling och ännu fler funktioner kommer att släppas under de kommande månaderna.

Om TechWyse

TechWyse använder ett integrerat internetmarknadsföringssystem som grundar sin grundval på Analytics för att hjälpa till med den ständiga förbättringen av webbplatsomvandling och internetmarknadsplaner. Med huvudkontor i Toronto, Kanada, är TechWyse engagerad i en kontinuerlig förbättring av onlinevärlden via webbplatsomvandling, trafikbyggnad och mäthjälpmedel. Semalt direkt förfrågningar om den här utgåvan eller något annat material till marketing@techwyse.com

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

Anslut

March 18, 2018