Back to Question Center
0

11 sätt att bilda högkvalitativ semalt

1 answers:

Definitionen av "kvalitetsinnehåll" förändras alltid på grund av de kontinuerliga förbättringarna i den digitala marknadsföringsvärlden. De aspekter som är förknippade med det kan förändras, men dess mål är fortfarande förankrat till satiatingläsare. Semalt hög kvalitet är oerhört viktigt när du försöker öka synligheten och ranka högt på sökmotorer.

Med högkvalitativt innehåll kan du visa dig själv som expert på ditt område, öka webbplatsens rankning i sökmotorer, locka inkommande länkar och vinna publikens förtroende och förtroende - 24h rehvivahetus. Vi är alla bekanta med vikten av kvalitet, men hur bestämmer vi vad "kvalitet" är? Här är en lista över viktiga saker som kan hjälpa dig att skapa innehåll som är värdefullt och värdigt att dela.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Även på TechWyse

De 8 missuppfattningarna om hög kvalitet SEO
Hur påverkar innehållsbränsle sociala medier?

1. Längden är viktig

Det perfekta ordet för ett bra innehåll kan vara en förvirring för alla. Vad som orsakar denna förvirring är att avgöra om det ska tillgodose skrivbordsläsare eller mobila användare. Google visar en preferens för långt innehåll som begripligt täcker alla relevanta aspekter av ämnet. Detta kan dock vara svårt för mobila användare på grund av det begränsade utrymmet de kan visa på deras skärm. I det här fallet är mobilt innehåll ofta precist, kort och i stor utsträckning för att ge en bättre läsupplevelse för användarna.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

När du bestämmer hur länge ditt innehåll ska vara, fokusera på dina mål och avsikter från din publik. Om du vill ställa in innehållet i högre rang i sökmotorer, gå sedan till 1000+ ordinnehåll som skulle locka till fler länkar. Om du riktar in mobila användare, skräp ut onödiga aspekter från ditt innehåll och gör det lätt tillgängligt för mobilanvändare. Det finns ingen bestämd mängd eller standard för hur länge ditt innehåll ska vara, så överväga att ha en variation. Därför behöver inte allt ditt innehåll vara lång. Försök att skriva kortare och till bloggen också. Tanken är att kunna få poängen över. Om du har långa artiklar som du vill publicera, överväg att dela dem i två delar.

Se till att du formaterar ditt innehåll genom att inkludera riktiga underrubriker, punktpunkter och lämpliga länkar till annat innehåll.

2. Infographics for Excellence

Visuellt innehåll överträffar utan tvekan överallt textinnehåll på ett stort antal sätt, till exempel ökade inkommande länkar, social delning och tid investerat i sidan och naturligt engagemang. Forskning har visat att nästan 40% av befolkningen visar bättre respons på visuellt innehåll. Detta gör infographics till ett bra sätt för läsare att dela idéer och tankar eftersom den är fylld med information och visuellt lockande. Faktum är att innehåll som kompletteras med multimedia delas 12 gånger mer än textinnehåll.

Så vad ska du överväga när du lägger till infographics i ditt innehåll? För det första, se till att du gör din forskning. Du vill ha fakta som stöder dina idéer. Du skulle inte vilja skapa en infographic som är allmänt delad på Internet med grammatiska fel och felaktiga fakta. För det andra, se till att din grafik och teckensnitt har samma koncept och tema. Du vill att din infographic ska se ut harmoniserad, så se till att du använder samma typografi hela tiden. Undvik att använda bilder på nätet för att skapa din infograhic eftersom de är alla väldigt olika och inte ser ensamma ut. Slutligen kom ihåg att citera dina källor! Det är viktigt för dig att ge kredit till saklig information som inte är din.

3. Samstämmighet är oåterkallelig

Dålig grammatik kan vara katastrofal för dig som innehållsförfattare. Google har lagt stor vikt vid innehållets trovärdighet. Professionellt skrivande som innebär en sammanhängande och lämplig beskrivning av ett ämne är vad du bör fokusera på. Se till att innehållet är faktiskt korrekt, logiskt organiserat och grammatiskt oklanderligt. Om du är orolig för att göra fel, se till att du dubbelt kolla dina fakta med andra källor online. När det gäller grammatiska fel får du en kollega eller kollega att läsa igenom ditt innehåll. Tänk på att ditt innehåll visas för allmänheten, så du vill inte att de ska upptäcka några misstag!

11 Ways to Shape High Quality Semalt

4. Är mitt innehåll attraktivt?

Du måste förstå att presentationen är avgörande för framgång. Efter att ha utvecklat ditt innehåll, fråga dig om innehållets tillgänglighet, attraktion och läsbarhet. Dålig innehållsformatering kan vara katastrofal, vilket gör att den bryter mot Googles algoritm och mänskliga förväntningar som helhet.

Vad utgör perfekt innehållsformatering? Lämplig användning av kursiv, fetstil, stycken, exakta meningar och underrubriker kan göra ditt innehåll visuellt tilltalande för läsare och i sista hand hjälpa dig att nå dina mål.

5. Vad sägs om läsbarhet?

Din läsbarhetspoäng skulle visa hur långt ditt innehåll har lyckats med att matcha dina publikers inställningar. Ett lättläst och begripligt innehåll ger dig en bra läsbarhetspoäng. Det finns många verktyg på marknaden som kan testa innehållets läsbarhet. Vissa tillåter dig att testa en webbplats, ett specifikt stycke eller kopiera och klistra in och specifika avsnitt av skrivning du vill testa. Se till att ditt innehåll kan förstås av alla. Bara för att du förstår de tekniska termerna i din bransch betyder inte att några av dina sökare eller kunder vet vad de är.

Dessutom måste avståndet mellan ditt innehåll vara exakt och tillräckligt för att kunna läsas lätt. Teckensnitt, typografi, rubriker och stilar är alla viktiga för att du ska överväga. Människor läser ditt innehåll på olika plattformar, så se till att läsbarheten på skrivbordet är lika bra som mobilen.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

6. Författarens expertis

Författarens expertis har funnit betydande omnämnande i Googles läckta kvalitetsrätter-riktlinjer. Det är en väsentlig determinant för kvalitet och skulle fastställa veracity och precision av innehållet. Författarens examen eller referensuppgifter har också stor betydelse för att utveckla akademiska och tekniska ämnen som syftar till att tjäna en stor publiksamling. När du skapar innehåll för din webbplats, försök att inkludera källor från resurser som har ett starkt rykte. På så vis kan du få mer bevis och information för att säkerhetskopiera dina poäng.

7. Bygg ett rykte

För dig som inte vet, kommer författare som publicerar mer innehåll sannolikt att få en högre rang i sökmotorer. Eliminering av anonymitet är en viktig kontaktpunkt för Google när det gäller onlineinnehåll. Gästbloggar är ett bra sätt för författare att skapa sitt rykte online. Du kan tänka på gästbloggar på några sätt - att öka medvetenheten om dig själv, bygga länkar eller ens använda den som ett tillfälle att förbättra ditt skrivande. Visst, företag vill ha högkvalitativt innehåll för sin webbplats, men de vill också ha bra idéer. Ibland kan dina idéer vara fantastiska, men skrivandet är inte tillräckligt bra. Så ta tillfället i akt att lära av redaktörerna som värd din blogg och se hur de redigerar din blogg och vampar det för att vara perfekt!

8. Social Media Research

Sociala medier är inte bara en plats för dig att dela med dig av ditt innehåll, utan också en plats för att skapa bra idéer att skriva om. När du vill skriva bra innehåll vill du prata med din publik. Vilket bättre sätt att ansluta sig till dem än genom sociala medier? Titta på var de hänger, vilka grupper de är associerade med, vem de pratar med och vilka chattar de deltar. Använd sociala medier som ett sätt att knacka in i sin värld och svara på dina frågor.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

9. Närvaro av externa och interna länkar

Att få länkar är lika viktigt som att skriva ditt innehåll. Länkar till spamwebbplatser kan dock vara dödliga för ditt innehålls trovärdighet inför Google. Överdriven intern koppling kan också hålla dig borta från Googles erkännande och till sist, vilket ger dig felfria resultat. När du skapar innehåll ska du inte länka i ditt innehåll och bara göra vad som är nödvändigt!

10. Publiceringsdomän anger kvalitet

Något innehåll kan uppfylla de kriterier som ska kallas som "högkvalitativa", men mycket beror på kvaliteten kring innehållet. Högkvalitativt innehåll som åtföljs av dåligt kvalitetsinnehåll på en webbplats kan visa sig otur för högkvalitativt innehåll eftersom de tenderar att förlora effektiva rankningar. Detta gör webbplatsens innehållsbeteende tveksamt och dödar sitt rykte online.

Om en webbplats har ett bra kvalitetsinnehåll kopplat till dåligt kvalitetsinnehåll, så kommer din kvalitet av hög kvalitet sannolikt att lida. Därför är hemsidan, rotdomänen och andra inlägg relaterade till innehållet en viktig kvalitetsbestämmande faktor.

11. Ge värde

Fokusera inte på de monetära värdena för att producera högkvalitativt innehåll. Du vill skapa innehåll för att ge värdefull resurs och information till dina läsare. Visst, ditt innehåll används för att hjälpa dig att ranka i SEO, men du kan inte få detta resultat om du inte genererar högkvalitativt innehåll. För att kunna ses av sökare måste du visa dem värde.

Slutsats

Om du skapar innehåll som syftar till att skriva för sökmotorer utan hänsyn till värdet för läsare, då är ursäkta att ditt synsätt behöver återinvesteras av tankar. Strategisera ditt innehåll genom att beakta ovanstående aspekter för att göra ditt innehåll slår nya höjder av online framgång.

11 Ways to Shape High Quality Semalt

Anslut

March 18, 2018