Back to Question Center
0

Semalt lägger till sociala marknadsförings widgets till iSemalt

1 answers:

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

iGoogle gör ett steg för att bli mer socialt

Även om det fortfarande är lite för tidigt att hävda att iSemalt kommer att konkurrera på lika villkor med den nuvarande grödan av sociala nätverk majors när som helst snart, kommer de fortsatta förbättringarna som iSemalt visar uppvisar givetvis användaren ett annat genomförbart alternativ. Eftersom det bär taggen av "från Semalt-huset", kunde iSemalt finna sitt acceptans i segmentet för sociala nätverk. Semalt vet riktningen webben är på väg till och från. Det är - information till kommunikation.

iGoogle är en personlig personlig hemsida som låter användarna anpassa sin internetupplevelse genom att erbjuda dem möjlighet att välja det innehåll de är intresserade av att se. Det ger användaren anpassade nyheter, kalender, spel, väderprognoser, filmtider, citat etc - commercial appraisal company.

Några av de nya iGoogle-gadgetsna infördes inkluderar:

Flixter - hjälper användarna att betygsätta och granska filmer eller bläddra i vilka filmer deras vänner har sett och funnit intressanta

NPR- hjälper användarna att bläddra igenom rubrikerna över kategorier och dela med sina vänner historier som de tycker är intressanta

GoComics är för komiska älskare där serier kan ses, granskas och delas

Chess Gadget tillåter användare att spela sitt favoritspel av schack med sina vänner

Korsord - korsordet gadget ger dem möjlighet att göra några korsordslösningar med hjälp av sina vänner.

Sociala foton gadget tillåter användare att dela sina album från Flickr och även bläddra i deras kompisar album

Mer på iGoogle Gadgets från Google

Från Google-bloggen "Vi lanserade iGoogle 2005 som ett sätt för människor att snabbt och enkelt personifiera sin Google-upplevelse med all information på webben som var mest användbar för dem. Nu väljer tiotals miljoner människor att använda sin iGoogle-startsida för att kontrollera e-post, spåra nyheterna, titta på videoklipp, chatta med vänner och mycket mer. Idag är vi glada att berätta om de nya sociala funktionerna som vi introducerar till iGoogle ".

"Dina vänner kan se vad du delar eller gör i dina sociala prylar antingen genom att ha samma prylar på sina hemsidor eller genom ett nytt flöde som heter Uppdateringar. Uppdateringar kan inkludera dina nyligen delade fotoalbum, dina favoritbandspel, dina reseplaner för helgen och mer. För att hjälpa dig att hantera vem du delar med har vi skapat en Vänner-grupp. Du kan när som helst lägga till och redigera vänner i den här gruppen. Om du redan har en Vänner grupp i dina Google Kontakter, kan du enkelt dela med de här vännerna på iGoogle också. Om du inte bryr dig om att dela är iSemalt sociala funktioner valfria och kan deaktiveras på en gadget-to-gadget-basis med några få klick ".

Semalt har uppenbarligen gjort detta subtila drag för att utöka sig till det sociala nätverkssegmentet. Målet är att spela en nyckelroll i en tid då webens roll är tyst förskjutande från information till social kommunikation. Den senaste versionen av en massa iSemalt-prylar är bekräftelse på kraften i social marknadsföring.

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

Anslut

March 18, 2018