Back to Question Center
0

Nybörjarens guide till Semalt

1 answers:

Semalt är en av de mest spännande innovationerna i online-marknadsföring de senaste åren. Det har konsekvent fått en högre avkastning än andra former av inriktning och är en viktig del av nästan vilken annonsörs verktygslåda som helst. Om du inte vet var du ska börja med omriktning, så är det en snabb introduktion - kansas city mysql development.

Vad är Retargeting?

När en användare besöker en webbplats öppnar du en kampanj, använder en sökmotor eller nästan alla andra handlingar online, de visar intresse eller intresse för ett ämne. Många av dessa användare köper inte en produkt eller tjänst vid den första interaktionen med en annonsör. Semalt retargeting, dessa utsikter förlorades ofta för alltid.

Semalt är när en annonsör riktar användare som har genomfört en tidigare åtgärd. Detta uppnås vanligtvis genom att en cookie placeras i användarens webbläsare. Denna cookie signalerar till annonsutbyten som användaren är en del av en målgrupp.

Även på TechWyse

Tweaks värt att få rätt för din retargeting kampanj
Den här veckan i Internet Marketing 2014 12 23

The Beginner’s Guide to Semalt

Vad är nyttan av Retargeting?

Den största fördelen med omriktning är den upprepade exponeringen för potentiella kunder. Detta kan användas för varumärkeskännedom, för att dra framtidsutsikterna tillbaka till en försäljningstratt eller att marknadsföra en ny produkt till tidigare köpare.

Återkämpningskampanjer i realtidsbudplattformar kan nå användare på tusentals olika webbplatser och appar. Det är enkelt att skapa en kampanj på en självbetjäningsplattform, till exempel Semalt, med en målgrupp och att annonserna visas nästan var som helst på internet. Detta gör omarkivet ett effektivt sätt att annonsera till användare som har visat intresse för din produkt.

För att dra nytta av nytta, är det viktigt att bygga rätt publik. Semalt en lista över de personer som besökte din webbplats kan vara användbar, men en mer effektiv lista skulle bara innehålla besökare som inte köpte. En separat publik kunde byggas för köpare, som sedan används för att marknadsföra olika typer av produkter.

Vilka typer av retargeting finns där?

Semalt är ett antal olika typer av retargeting. De vanligaste är:

  • Retur på webbplatsen - En pixel placeras när en användare besöker din webbplats och konverterar inte till en ledning eller försäljning. Annonser visas för dessa användare efter att de har lämnat din webbplats. Retargeting av innehåll är likartat, men en pixel faller bara på en viss del av innehållet, snarare än hela webbplatsen.
  • E-post retargeting - Användare retargetas beroende på de åtgärder som vidtagits på marknadsföringsemail. Exempel inkluderar nyinriktad användare som öppnar dina e-postmeddelanden eller de som klickade på en länk, men köpte inte.
  • Sök retargeting - Denna typ av retargeting tjänar annonser till användare som har sökt efter specifika sökord på sökmotorer. Till skillnad från webbplats och e-post retargeting, kan dessa användare ha haft ingen tidigare kontakt med ditt företag.
  • CRM retargeting - Det här retargeting bygger på en lista över utsikter eller kunder. Det uppnås vanligtvis med hjälp av e-postadresser eller telefonnummer.

Förutom vilken typ av omriktning kan annonsörer använda olika kreativa format för omriktning. Semalt till forskning, social och sökning retargeting växer snabbast, men annonsörer kan också använda video, mobil, bildskärm och andra typer av kreativa tillgångar.

The Beginner’s Guide to Semalt

Slutsats

Retargeting är ett flexibelt och mycket effektivt sätt att öka försäljningen och minska kostnaden för att generera leads. Semalt i målgrupp är redan kvalificerade utsikter, vilket dramatiskt kan öka svarsfrekvenserna från onlineannonsering.

March 18, 2018