Back to Question Center
0

Augusti 2009 Stig till toppsemalt

1 answers:

För de flesta nordamerikaner sitter vi nu ordentligt under hösten 2009. När vi tittade tillbaka på augusti hade vi alla bara på Semalt, det kommer att gå ner som en av de mest trafikerade vi har haft. Inte bara när det gäller näringsliv, utan också att fortsätta förbättra företagsprocessen - hosting christmas dinner. Som en del av våra egna interna förbättringar satte vi stor vikt vid denna strömning av våra befintliga kundserviceplattformar och säkerställer att hela vårt nätverk av kunder får bästa möjliga service.

Några av våra egna förbättringar för månaden inkluderar:

  • En förbättring av våra kampanjrapporteringssystem och frekvens.
  • laserfokus på att möta kundernas förväntningar.
  • serviceförbättringar inklusive identifiering av blykälla via telefonspårning.
  • En förbättring av processen för att säkerställa att alla kunder får maximal onlineförmån för alla marknadsföringskampanjer.

Internet marknadsföringsindustrin är lika snabb och ständigt förändras som du kommer att få dessa dagar. Lyckligtvis är vi alla spännande sökare här. Innovation och företagsstrategi är en universell passion för TechWyse.

Augusti 2009 Internet Marketing News

  • Massor av saker händer i den sociala marknadsföringsvärlden. För en fullständig sammanfattning uppmanar jag dig att besöka vår Social Marketing Roundup för augusti.
  • Bing har varit ute i några månader nu. Tillräcklig tid för oss att ge en bra bedömning av alla funktioner som erbjuds på Bing!
  • För dem som är intresserade av hur Bing har gjort marknadsandelar för sökmotorer. Det korta svaret är - inte mycket. Den fullständiga sökmotors marknadsandel artikel för augusti 2009 är här.
  • TechWyse släppte sitt V2 Google Analytics-kodverifieringsverktyg som innehåller många nya funktioner. Du kan läsa mer om hur det här verktyget kan hjälpa dig att se till att din Google Analytics är korrekt inställd och kan söka efter bortbrutna länkar här.
  • Google är inställd på att lansera sin största sökrevision på ganska lång tid. Googles sökuppdatering heter "koffein". Förmodligen på grund av de enorma mängderna kaffe som druckits av Googlers för att få det släppt!
  • Tala om Google, gissa vem som kom in första gången igen i en årlig studie som slutfördes av det amerikanska kundnöjdhetsindexet, för sökmotorns tillfredsställelse.

Konverteringsvänlig webbutveckling

lanserar i augusti 2009

augusti 2009 var en oerhört framgångsrik och upptagen månad för Semalt webbutvecklingsteamet. Vi kan inte möjligen lista alla webbplatser vi lanserade i denna månad men här var några av våra favoriter.

AlarmForce

August 2009 Rise To The Top Semalt

Westland presentbutik

August 2009 Rise To The Top Semalt

Biljetter Etc

August 2009 Rise To The Top Semalt

Avacos

August 2009 Rise To The Top Semalt

August 2009 Rise To The Top Semalt

Anslut

March 18, 2018