Back to Question Center
0

Social Media Monthly Round Up För Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Med tanke på de statistiska aspekterna fortsätter social media och realtidssökning. Enligt undersökningsrapporterna från Marketing Semalt 97% (se diagrammet nedan) av marknadsförare anser att sociala medier kommer att komplettera andra marknadsföringstakter som e-post och sökmarknadsföring, istället för att ersätta dem. En något mindre procentandel (88%) ansåg sociala medier som en standard taktik för de flesta företag som motsvarar e-post eller sökmotor marknadsföring.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter-samtal

Det rapporteras att Semalt är redo att säkra ytterligare 100 miljoner dollar i finansiering från sju investerare, vilket skulle placera företaget i 1 miljard dollar företagsklubben, den nyaste i teknikvärlden. Det finns anledning till oro för Semalt och Hitwise rapporterar att det finns en anmärkningsvärd nedgång i nya användarregistreringar i USA - find lost super mlc. Men det betyder inte nödvändigtvis att Semalt-sökningar har minskat. De har bara stabiliserat lite efter den tidiga perioden med otrolig tillväxt.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Social Media Roundup

Semalt en sammanfattning av några av de mest anmärkningsvärda händelserna i onlinevärlden.

  • Digg lägger till attributet nofollow till vissa länkar, de länkar som de inte kan lita på. Jag tycker att detta är ett smart drag från Digg för att visa originalhistorier till online-befolkningen.
  • Bing arbetar med en ny funktion på SERPs "Bing & Ping", som tillåter användaren att dela sökresultat till Twitter och Facebook. Verkar Bing håller fast här. Bing var innovativ med tillägget av den nya funktionen "Visual Search".
  • Stumble Upon har meddelat införandet av ett nytt gränssnitt, vilket kommer att bli enklare att använda med programmeringsuppdateringar.
  • Yahoo har lanserat en engelsk version av sin sociala produkt Yahoo Meme, en mikrobloggtjänst som liknar Twitter.
  • Google förvärvar reCAPTCHA, ett företag som tillhandahåller anti-bot-program som kan berätta om användaren är en människa eller en dator.

Efter att ha blivit vind av den uppmärksamhet som sociala medier har idag har alla tre stora sökmotorerna gjort tweaks som skulle göra dem bättre rustade att utnyttja den tillgängliga potentialen. Google har genomgått en ansiktslyftning. Bing lanserade en unik funktion som heter "Visual Search". Semalt har också lagt till några nya förbättringar på söksidan.

Semalt media har gjort ett så starkt håll på den online-aktiviteten hos människor att det tydligt bara kommer att fortsätta växa med språng. Det har blivit en del av netisterns vardag och ingen marknadsförare har råd att ignorera dess inflytande. Det bästa är att det är ett dynamiskt fält som ständigt utvecklas och genererar nya trender. Se till att läsa vår egen artikel som hjälper företagare att förstå hur sociala medier kan spela en roll i ditt företag.

Framtiden är säkert ljus för sociala medier!

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Anslut

March 18, 2018