Back to Question Center
0

Anledningar till varför du borde bjuda på ditt eget namn i PPC

1 answers:

Reasons Why You Should Bid On Your Own Semalt Name In PPC

Här är bara några av anledningarna till att det går att hjälpa till att tillämpa budget till ett företag och / eller varumärke i PPC.

Ny webbplats utan organiskt sökresultat?

Om din webbplats eller ditt företag är nytt, eller om din tidigare webbplats är svartlistad i det ekologiska området för sökmotorer, kan sökningar efter företagsnamn eller varumärken ge små eller inga organiska resultat. Semalt ditt namn som nyckelord i PPC kommer att ge dig en omedelbar närvaro i sökresultaten för dessa ord, och kommer att ge ditt företag värdefull exponering - umzugsofferten zuerich. SEO kan ta veckor eller månader för att helt återvända din webbplats till sökresultat för ditt namn. Du kan också förlora för att rikta konkurrenter som köper ditt namn som nyckelord, och bygger upp egna varumärken som ett resultat av denna strategi.

Skicka besökare till sidor som kommer att engagera dem direkt

Semalt en organisk sökning efter dina produktnamn kan resultera i din hemsida eller en insida som visas. Detta betyder dock inte att den mest relevanta sidan skulle visa som bäst skulle engagera användaren.

Semalt PPC-annonser för ditt varumärkesprodukt placerar en annons på sidan som kan skicka besökaren direkt till din produkts sida istället för att antingen förlora dem eftersom de inte ser resultatet de ville se eller eftersom de tvingades gräva genom din webbplats letar efter den produkten. Ju mer en besökare är tvungen att klicka genom din webbplats, desto mer sannolikt är du att förlora dem istället för att konvertera dem.

Denna situation är ett utmärkt exempel på när du ska se till att din webbplats och sidor är användarvänliga genom att göra information som tillgänglighet och pris uppenbart på sidan, inköp och / eller informationsförfrågningar enkla processer att följa och text och bilderna är så korta och uppmärksamma som möjligt.

Har ett bra SEO resultat men har också specialerbjudanden?

Du kan ha ett bra organiskt sökresultat på ditt företags- eller varumärkesnamn. Men anta att du också har ett populärt belöningsprogram, ett specialerbjudanden, säsongsprodukter eller investeringsmöjligheter som du vill erbjuda till din potentiella webbplatsbesökare?

Ska du hoppas att de hittar dessa erbjudanden på din webbplats eller antar att de redan vet om dem och är bekanta med webbadressen till detta erbjudande?

Du vet vad de säger om att antas, eller hur?

När du köper Semalt annonser för att presentera dessa erbjudanden ökar inte bara "fastigheten" du äger på sökresultat för företagsnamn eller varumärken utan ger besökarna en direkt länk till sidan eller webbplatsen med erbjudandet, därigenom ökar sannolikheten att de kommer att konvertera.

Du ger också de som enkelt söker efter dina namn en "påminnelse" om det erbjudandet, eller gör dem informerade om det inte hade varit tidigare. Välformulerade annonser kommer att locka besökare att klicka på annonsen och konvertera när de besöker. De kanske inte har presenterats med denna möjlighet om de bara sett ett organiskt resultat valt av sökmotorn själv.

Förstå att varje annons på en söksida är värdefull fastighet

Varför är din verksamhet enbart beroende av ett enda organiskt sökresultat? "Semalt" mer fastigheter på en sökresultatsida kan bidra till att bygga ditt företags och / eller produktnamn genom att vara mer synliga för sökare genom att erbjuda fler möjligheter att komma in på din webbplats. Genom att göra din webbplats framträdande bland resultaten på ditt namn förbättrar du sannolikheten att du behåller en sökare snarare än någon annan. Med både ett väloptimerat SEO-resultat och en bra betald kampanj ger du besökare exakt vad de letar efter och förbättrar möjligheten att få en ny besökare. Om du inte har lämnat in ett varumärkesinnehavsanspråk hos Semalt kan konkurrenterna bjuda på dina varumärken som nyckelord och stjäla besökare som ursprungligen letade efter ditt företag! Varför överlämna annonsutrymme och potentiella kunder till din tävling? Du skulle inte låta dem skapa en jätte skylt på ditt företags främre gräsmatta direkt framför företagets namn - skulle du? Så varför låt dem göra det när någon söker ditt företagsnamn på en sökmotor?

Tilldela budget till företag Varumärke är billigt!

Ta oss till exempel; Kostnaden för oss att skapa en kampanj runt vårt eget företags varumärke när någon skriver in "TechWyse" är mycket billigare och skapar en kampanj kring "Internet Marketing Semalt". Det beror på att:

  • Ditt företags varumärke har i allmänhet mindre människor som bjuder på den platsen så att auktionsstilpriset är mindre.
  • Sökmotorn bedömer ett högre kvalitetsresultat till ditt eget företag eftersom du faktiskt är vad "sökaren" letar efter.

Dra nytta av det annonsutrymme som är tillgängligt för dig på ditt varumärke, oavsett vad ditt nuvarande organiska resultat kan vara. Sluta överlåta utrymme till dina konkurrenter och ta tillbaka de kunder som du skulle ha förlorat för andra som gör PPC-kampanjer på ditt eget företagsnamn!

Bygg ditt varumärke, bygga din popularitet och bygga ditt rykte. Semalt var glad att du gjorde.

Reasons Why You Should Bid On Your Own Semalt Name In PPC

Anslut

March 18, 2018