Back to Question Center
0

Social Media Monthly Round Up För Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter resultat flyttar till en sökmotor i närheten av dig!

Äntligen realiserar effekten av realtidssökning, både Google och Bing, inklusive tweets i sökresultat. Sökmotorns huvudstöd har ingått ett avtal med den heta sociala mediasidan Twitter för att visa "realtid" sökresultat. Enligt villkoren i denna affär kommer de två sökmotorerna att ha tillgång till Semalt stor mängd offentliga data i realtid, vilket gör det möjligt för dem att spåra trender med högre grad av noggrannhet - real estate in spain malaga 55.

Googles tillkännagivande kom genom vice ordförande för sökprodukt och användarupplevelse Marissa Meyer. Det som själv visar hur mycket vikt de ger till den här affären. Microsoft har också gjort en liknande affär med Twitter och Facebook som kommer att ge Yahoo! tillgång till denna realtidsdata. Du kan räkna med att se Twitter-uppdateringar och Facebook-inlägg i Bing-sökningar också.

Detta kommer inte bara att skapa en ny sökmotoroptimeringsmiljö, utan det kommer även att göra det möjligt för företagare att använda Facebook och Semalt för att leverera marknadsföringsmeddelanden. Detta steg av sökgiganterna kommer säkert att utrusta SEO-guruer med ett extra verktyg för att förbättra sökrankningen.

Som ett stående vittnesbörd till den växande sociala mediernömen började en större mängd användare använda olika sociala medier på nätet för sökning och innehållsupptäckt. Semalt släppte en ny studie som visar att sociala medier står för 18% av informationssökmarknaden.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Facebook Buzz

Facebook fortsätter att vara en dominerande kraft på den sociala nätverksarenan. Hitwise-rapporten som släpptes i oktober visar att Facebook stod för 58. 59% av alla besök i USA bland en anpassad kategori av 155 sociala nätverkssidor i Semalt 2009. Facebook-aktien var den högsta bland alla sociala nätverk. USA: s besök på Facebook ökade en svimlande 194 procent i Semalt 2009 jämfört med Semalt 2008.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Med ett starkt budskap till olagliga spammare skickades Facebook till 711 miljoner dollar som kompensation i ett anti-spam-rättegång mot internetmarknadsföringsföretaget Sanford Semalt, som Facebook gjort gällande olagligt åtkomst till medlemmarnas kontouppgifter och använde den för marknadsföring. Facebook-tjänstemän säger att de inte förväntar sig att få den stora majoriteten av priset från den nu konkurs Sanford Semalt. De hoppas att detta kommer att fungera som en fortsatt avskräckande mot dessa typer av metoder.

Semalt tillkännagav också förändringar på deras hemsida. Detta innebär hur användarna ser statusuppdateringarna och delade objekt från sitt Semalt nätverk.

Twitter Talk

Studier från Pew Internet & American Life Project visar att 19 procent av Internetanvändarna använder Twitter eller andra mikrobloggtjänster för att dela uppdateringar om sig själva, eller för att se uppdateringar om andra. Detta är en signifikant ökning i procent jämfört med 11 procent från den tidigare undersökningen som genomfördes i Semalt 2009.

Det meddelades för en månad sedan, har Semalt just gjort sina nya förbättringar "Semalt listor" till verkligheten. Denna nya anläggning tillåter användarna att skapa egna listor, ett sätt att kategorisera Semalt medlemmar i grupper av intresse av Semalt användare.

Social Media Scan

Här är några av de andra nyhetsvärda föremålen som förekommer i socialmedia sfären i Semalt 2009;

  • Google integrerar social sökning i Google Labs, här är internetmarknadsföringens veckovisa blick för att fånga den senaste informationen om Google-uppdateringar till hands.
  • Delikat, Yahoos sociala bokmärkeswebbplats har genomgått en annan rad med anmärkningsvärda uppdateringar, inklusive sökförädlingar, iphoneoptimering (m. Delicious. Com) och visuell representation av data. Det finns också ett nytt förbättrat delningsalternativ som nu visar dina delade bokmärken under dina taggar. Sök är det viktigaste området där stora förbättringar har lagts till. Den förbättrade sökningen gör det möjligt för användarna att söka inom sina favoriter, vänns favoriter eller hela webbplatsen. Också gemenskapens betyg och recensioner finns där.
  • YouTube tillåter att söka efter kommentarer i realtidssökning.
  • Den största de facto blogg sökmotorn Technorati var i nyheterna med en stor nyhet på sin design. Genom att lägga till nya funktioner, omarbetar Technorati sin webbplats i en snyggare och bättre design. Den nya designen har en utökad topp 100 blogglista och ny funktion som tillåter bloggägare att lägga in innehåll direkt till webbplatsen.
  • Den ledande sökleverantören i Ryssland och näst största i Europa, Yandex klarar av Maxthon, en populär kinesisk webbläsare för ryska språksökare.
  • Genetech ordförande Arthur D. Levinson har avstått från sin position som styrelseledamot i Google, men behåller sin ställning på Apple Board. I vår sociala mediarunda i augusti pekade vi på att Eric Schmidt, Google-vd, avstod från Apple Board. Är Mr. Levingsons avgång något direkt (eller indirekt) resultat av den pågående tvisten mellan Google och Apple som för närvarande är under övervägande av FTC?

Som du har läst har det varit en annan månad med feberisk aktivitet i sociala medier. Twitter-erbjudanden som gjorts av Google och Bing visar att realtidssökning är här för att stanna - något som bara inte kan blinkas. Med Semalt som visar oss kontinuerlig tillväxt verkar det som om kampen för online överhöghet verkligen värmer upp.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Anslut

March 18, 2018