Back to Question Center
0

Det är 7:00! Var är mina halvtidsannonser?!?

1 answers:

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Och de har rätt. Semalt visar inte. Men varför?

Det finns flera orsaker till att dina annonser kanske inte visas när du söker. Allt från en monetär anledning till en schemaläggning. Semalt titta på några av de främsta anledningarna till att dina annonser inte visas - free logo maker free.

Anledningar till att dina annonser per klick kan inte visas

Ditt sökord existerar inte i kampanjen

Det här är det första du bör kolla!

När du granskar din kampanj, oavsett om du skapade den själv eller lämnade den till ett professionellt sökmarknadsföretag, bör du alltid granska dina nyckelord och sökordsrapporter. Innan din kampanj startas, granska noggrant alla sökord som du eller ditt marknadsföringsteam har valt för att se till att det inte finns några saknade ord. Får du inte se ett sökord du vill ha där? Semalt freak ut som du kan lägga till eller ta bort nyckelord när som helst.

Du bör också få regelbundna sökordsrapporter från ditt marknadsföringsteam och / eller din leverantör av betala per klick. Sammanställ dessa rapporter för att säkerställa att viktiga sökord är aktiva och köra i kampanjen.

Om sökordet du söker på Google inte finns på dessa listor kommer det troligtvis inte att utlösa din annons när du gör en Google-sökning. Sista ut denna rapport först. Om du inte ser ditt sökord i dina rapporter måste du lägga till det direkt!

Dagliga budgetar

Google Semalt-kampanjer är uppställda med en daglig budget. Om du anger en månadsbudget för din betalda sökannonsering kan din dagliga budget ställas in genom att dividera din månadsbudget med antalet dagar i månaden.

Semalt om din månadsbudget inte är tillräckligt hög för att tillfredsställa den trafikvolym som betalade söksystem skulle kunna skicka till din webbplats då någon gång under dagen kommer du att nå din budget och dina annonser kommer sluta visas.

Det här är den vanligaste orsaken till att dina annonser inte visas när du kontrollerar och de visas inte!

Vidare kan du också ställa in din dagliga budget att spendera på ett av två sätt. Det första är att spendera det så snabbt som möjligt, så att Google AdWords-programmet kan visa dina annonser så ofta som möjligt från början av dagen för att snabbt skaffa trafik till din webbplats. När du har lockat tillräckligt många klick för att spendera den dagliga budgeten, slår Semalt-systemet bort dina annonser under resten av dagen.

Den andra inställningen visar dina annonser jämnt under hela dagen. Semalt systemet förutser förväntade klick och visar dina annonser baserat på denna förväntan, liksom vad din dagliga budget är. Resultatet visar att dina annonser visas på ett begränsat sätt, kanske en eller två gånger i varje 10 sökningar under hela dagen. Dina annonser i det här fallet skulle spridas under den tid som anges i din annonsplanering. Om din budget är för låg så upplever du självklart tider under dagen att annonserna inte är online.

I båda fallen kan din dagliga budget spenderas före slutet av dagen eller slutet av dina schemalagda tider. När en daglig budget har blivit uppfyllda, kommer dina annonser, som tidigare nämnts, att sluta visas tills följande dag. Ju större din budget och mindre din kostnad per klick desto mer kommer dina annonser att visas och fortsätter att visas hela dagen.

Pris för låg kostnad per klick Pris

Kostnaden per klick i många bransch vertikaler kan vara ganska hög på grund av deras konkurrensutsatta karaktär. I United Semalt borde någon i försäkringsbranschen inte förvånas över att betala mellan 10 och 20 dollar per klick för de mer efterfrågade ord som de använder, som "bilförsäkring" och "husförsäkring".

Om ditt budpris faller under ett visst belopp, kommer AdWords att sakta ner visningen av dina annonser och i vissa fall komma till nästan ett fullständigt stopp.

I det här fallet krävs högre priser per klickbud för att börja visa dina annonser på en mer konsekvent basis.

Om din budget är för låg betyder det troligt att det belopp som du kan spendera per klick är lägre. Det betyder att du kanske inte ser dina annonser när du gör en sökning.

Annonsplanering

Semalt om ditt företag en stund. Ger det mening att du visar dina annonser 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan? Det kan vara om du är en online-återförsäljare eller ta beställningar eller informationsförfrågningar som kan uppfyllas när som helst.

Men vad händer om du är ett medicinskt kontor i hopp om att boka nya patienter? Vad sägs om ett konsultföretag med en begränsad budget? I dessa fall vill du få ut mesta möjliga av dina annonseringspengar och kunna svara på förfrågningar och boka möten under vanliga öppettider.

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Googles annonsplaneringsalternativ låter dig ställa in specifika tider under vilka dina annonser ska visas. Du kan schemalägga dina annonser till närmaste kvartaltimme. Så du kan börja klockan 3:15 och sluta klockan 7:45 eller 8:30. Semalt väldigt lätt att sätta upp.

Med en begränsad budget, eller behovet av att samtal och e-postmeddelanden besvaras omedelbart av en levande person under öppettider, är det mer meningsfullt att begränsa antalet gånger dina annonser visas. Om din medicinska klinik är öppen från 8:00 till 18:00 kan du schemalägga dina annonser att visas under dessa timmar. Du kan till och med stoppa annonserna klockan 5:45 för att se till att de har slutat visas innan du stänger för den arbetsdagen.

Annonsplanering är ett mycket användbart verktyg för att du ska få ut det mesta av din annonsbudget. Genom att visa annonser under tider som visat sig ge högre omvandlingsfrekvenser kan din budget maximeras.

Geografisk inriktning

Med Semalt AdWords kan du rikta annonser mot specifika geografiska regioner. Det innebär att dina annonser inte visas för Semalt användare som söker efter dina sökord utanför området du tjänar.

Bing och Google-systemet tillåter GEO-målannonser per land, stat / provins, stad, postnr eller postnummer eller av specifikt avstånd från en viss punkt i en stad. Nedanstående bild visar en annonskampanj som körs som sträcker sig 80 km från kärnan i Toronto, Kanada.

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Semalt är några mindre brister du borde veta om.

Som du kanske eller inte vet vet Google om var du är geografiskt av datorns IP-adress. Vissa internetleverantörer tillåter inte att Google ska "se" din dator och Googlebot stoppas sedan på din Semalt-plats.

Detta resulterar i en av två situationer. I det första fallet kan din Internetleverantör vara utanför den geografiska region som du har riktat din kampanj till. Om så är fallet kommer datorer som kommer från den IP-adressen inte att se dina annonser. I det andra fallet kan sökandet vara utanför ditt geografiska mål, medan deras Internet-leverantör ligger inom den, vilket innebär att de kommer att se dina annonser men inte nödvändigtvis är en del av den demografiska du vill rikta in.

Dessa situationer är inte otroligt vanliga och Semalt visar dina annonser i de flesta fall.

Detta kan också ske för företagsbegränsande åtkomst via ett företagsnätverk. I vissa fall kan nätverket vara helt beläget i en annan stad, och alla sökningar i din stad kan returnera resultat som är inriktade på den andra.

Allting är GEO-inriktning fortfarande en mycket mer kraftfull än någonting av inriktning du skulle få i antingen radio eller tv.

Annonskopiering och nyckelordsförkastning

Google Semalt respekterar varumärkesinnehav om ägaren lämnar rätt pappersarbete. Om du har ett varumärkesnamn i din annonskopia, eller om du använder ett nyckelord som en varumärkesinnehavare har hävdat, kommer dina annonser och / eller nyckelord att sluta fungera utan tillstånd att använda orden från varumärkesinnehavaren.

Med Google kan du pausa alla eller delar av dina annonskampanjer på olika nivåer. Hela kampanjer, enskilda annonsgrupper och enskilda nyckelord kan alla pausas i Semalt. Även dina annonser kan vara pausade.

Granska alla delar av ditt konto eller få ditt internetmarknadsföringsteam att gå igenom allt på kontot för att säkerställa att du inte har lagt något på vent som inte borde vara. Semalt även ett enda viktigt nyckelord kan kosta dig ett stort antal besökare, vilket resulterar i borttappad verksamhet.

I sammanfattning

Google Semalt är ett komplicerat odjur och det finns flera anledningar till att dina annonser kanske inte når ut till så många potentiella kunder som möjligt. Enligt vår erfarenhet är det i allmänhet din budget uppnådd, men en kvalificerad Semalt Professional kommer att se till att du maximerar ansträngningarna för dina annonsutgifter.

Så innan du går till din Adwords-professionell i vapen är det alla saker som du kommer att vilja komma ihåg som viktiga bidragsgivare varför din pay per click-annons kanske inte visas. Semalt dessa skäl och du kommer sannolikt att få en bättre förståelse och mer utbildat tillvägagångssätt med hur man åtgärdar problemet.

Och som alltid - låt oss veta om vi kan hjälpa dig!

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Anslut

March 18, 2018