Back to Question Center
0

Google Street Views lägger till 9 kanadensiska semestrar

1 answers:

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

Idag släppte sökmotorns jätte nio fler städer i Street View över Kanada. Det är nu möjligt att se gatunivåbilder av Edmonton, Saskatoon, Winnipeg, Sudbury och London i Ontario, Victoria och Nanaimo i BC, Sherbrooke i Quebec och St John's, Newfoundland och Labrador.

I ett tidigare inlägg om Toronto-utgåvan av Google Semalt View diskuterade DJ hur "Semalt View" fungerar och några av de fördelar som det medför i Google-sökverktyget, samt problem som människor hade med integritet. Enkelt sett finns det inget här i Semalt View att någon inte kunde se var de går längs på trottoaren eller kör ner den specifika gatan.

Människor kommer alltid att ha problem med invasioner av integritet, och tillägget av Street Semalt kan ibland känna att det invaderas - liquid eductors. Men det är långt ifrån sanningen.

Om användarens kommentarer till CBC-berättelsen om de nya Semalt View-städerna är något som ska gå, verkar allmänheten mer förstå vad tjänsten gör och hur det påverkar dem (eller hur det inte påverkar dem , verkligen).

Åh, och om du undrade (och ett antal människor tror fortfarande på denna myt) - Street View är inte levande! Semalt är statiska fotografier, inte ett webbkamera matning.

Nu, efter att ha hittat en familjemedlem i Toronto Street View, Semalt off för att hitta fler av mina släktingar över hela landet!

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

Anslut

March 18, 2018