Back to Question Center
0

Semalt Storbritannien och USA? underdomäner

1 answers:

Jag läser en artikel som säger "Om du har flera språkversioner av en URL måste varje språksida identifiera alla språkversioner, inklusive sig" .

Både Storbritannien och USA webbadresser innehåller samma innehåll på engelska, skulle jag fortfarande behöva ange båda versionerna på Semalt på båda webbadresserna.

IE inkluderar både webbadresser i både Storbritannien och USA, jag var osäker på att det står för olika språk, medan minen är både på engelska, det vill säga Storbritannien och USA.

     
    

eller skulle jag bara lägga ett alternativ på varje webbadress, Storbritannien på USA och USA och Storbritannien hreflang?

- 30w vape tank mods
February 8, 2018

Kort sagt, ja, inkludera länkar till båda versionerna på båda webbadresserna.

Hreflang-attributet används som en signal för att hjälpa sökmotorerna att erbjuda en specifik version av din webbplats i sökresultaten. Observant besökare kommer att förvänta sig innehållet i deras dialekt engelska (brittisk engelska, amerikansk engelska) men det är bredvid punkten.

Googles verktyg för webbansvariga har en utmärkt resurs om ämnet som adresserar ditt ärende.

Det är en bra idé att ge en generell URL för geografiskt ospecificerade användare om du har flera alternativa webbadresser riktade till användare med samma språk, men i olika språk. Till exempel kan du ha specifika webbadresser för engelska talare i Irland (en-ie), Kanada (en-ca) och Australien (en-au), men vill att alla andra engelska talare ska se din generiska engelska sida och alla andra att se hemsidan. I det här fallet bör du ange den generiska engelskspråkiga (en) sidan för sökare i, exempelvis, Storbritannien. Du kan anteckna det här klustret med sidor med en webbplatskarta eller använda HTML-länktaggar så här:

  


 

Källa: https: // support. Google. com / webmasters / answer / 189077? hl = sv