Back to Question Center
0

Användbara tips och triks från Semalt om hur man utesluter sökrobot och spam från din webbplats

1 answers:

Även kallad spamdexing är referrerande bombning den nuvarande trenden inom sektorerna för digitalmarknadsföring som kommer att minska din WordPress-webbplats på mindre än en vecka. Under de senaste månaderna har fall av webbkrypter och spökehänvisningsspecifika spam som påverkar e-handelswebbplatser rapporterats, vilket utgör en stor fara för webbplatser vid tidigt utvecklingsstadium.

Nyligen har vi lanserat en fotograferingswebbplats med fokus på barn och barn - crear un dominio gratis para correo. Som en ny webbplats koncentrerades vi på att utveckla vår hemsida men glömde att blockera sökrobotar från att indexera webbplatsen. Tyvärr har spökehänvisare spam och sökrobot såg ett tillfälle att utnyttja. Vi började ta emot hänvisningar från en porrplats.

Som webbansvarig vill du inte hitta dig själv som hörd av skadliga hänvisningar. Crawler referrer spam fungerar för att skicka dig skadliga länkar och kör falsk trafik till din nyutvecklade webbplats. På sikt kommer du att sluta klicka på länken med avsikt att identifiera var den största delen av din trafik kommer ifrån. Det här är hur spammare tjänar dollar. Här är tricks och tips av Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, som hjälper dig att utesluta sökrobot och spam från din webbplats.

Vad du behöver veta om hänvisningsskräppost

Spammare tillvägagångssätt för webbplatsägare och online marknadsförare har förändrats med tiden. För närvarande gör spammare automatiska förfrågningar till webbplatserägare och lämnar falska webbadresser som omdirigerar webbplatsägare till skadliga webbplatser. En angripare trick online marknadsförare att klicka automatiska länkar av nyfikenhet. Efter att ha klickat på länkarna, slutar spammare tjäna riktiga pengar, betecknas som en annonseringsavgift.

Crawler referrerar spam fungerar på spiking falsk trafik på din webbplats. Tiden som fattas av förfalskade besök leder till en hög avvisningsfrekvens och minimal längd, en kritisk faktor som leder till algoritmer som rankar ditt konverteringsord som obetydlig. Spammare använder sig av spökreferensspamn där automatiserade koder kapar din Google Analytics-kod och slutar skevning av dina data.

Tricks om hur man utesluter sökrobot och skräppost från dina analyser

Använda GM Block Bots för att blockera hänvisningsskräppost

Är du en webmaster som stöter på sökrobotar på din analys? Inget behov av panik. GM Block Bots är en av de mest utmärkta WordPress plugins som arbetar för att utesluta sökrobotar och skräppost som best-seo-solution.com och blackhatworth.com från din Google Analytics. För att ta bort hänvisningsskräppost med ett WordPress-plugin, ladda upp den senaste GM Block Bot-versionen på din webbplats och aktivera den sedan.

Använda .htaccess-filen för att blockera hänvisningsskräppost

Som webbansvarig kan du enkelt förhindra och utesluta referreringsskräppost med en .htaccess-fil. Den här konfigurationsfilen fungerar för att blockera skadliga webbadresser från att referera till din WordPress-webbplats. Lägg bara till en genererad kod i din .htaccess-fil för att blockera sökrobotar från skevning med kampanjens poster.

Vad du behöver veta om spöke referrer

I jämförelse med sökrobotar för sökrobotar kan spökehänvisningsspamr uteslutas genom att man konfigurerar filter för att blockera spamadresser. Skapa och använd ett giltigt värdnamn för att blockera obehöriga webbadresser från att ge data till ditt konto.

Efter blockering av robotar, hänvisa till skräppost och oönskad trafik från att referera till din webbplats förväntar sig ett drastiskt fall i webbplatsens trafik. Däremot skjuter din avvisningsfrekvens och stöter på höga varaktighetsperioder. Var vaksam och aktiv för att utesluta sökrobot och skräppost från skevning med din Google Analytics-rapport.

November 26, 2017