Back to Question Center
0

Enkla sätt att undvika virus och spionprogram Semaltråd

1 answers:

Risken för en infektion eller en cyberattack fortsätter att bli hög när dagarna går. Hackers fortsätter att uppdatera sina verktyg, och många fler hot presenterar sig som dagarna passerar. Problemet blir sämre för personer som kör e-handelswebbplatser än andra användare. Hackers riktar sig i alla hörn för att kompromissa med cybersäkerhetens tillstånd - panca da parco. I andra fall kan personer möta förekomsten av identitetsstöld som i kreditkortsbedrägerier.

Artem Abgarian, den ledande experten från Semalt , ger en inblick i några sätt att undvika spionprogram och virus:

Installera ett antivirusprogram av hög kvalitet

Antivirusprogrammet erbjuder några av de traditionella sätten att hålla bort virus. Dessa program kan skanna hela systemet såväl som göra andra riktade skanningar. Dessutom hjälper spionprogrammen även datorer att förhindra installation av några av de skadliga programmen. Det är också viktigt att hålla antivirusprogrammet uppdaterat. Du kan uppdatera virus- och motordefinitionerna så att programvaran kan bekämpa några av de vanliga skadliga programmen och trojanerna.

Utför dagliga skanningar

Det är viktigt att skanna ditt system en gång i taget. Vissa typer av virus kan komma in i ditt system från olika källor..Till exempel kan vissa virus skapa nya som kanske inte är under karantän av ditt antivirusprogram. Genom att utföra dagliga skanningar kan datorn få bort några av de nya eller bestående virusen. Vissa trojaner kan bli synliga för antivirusprogrammet efter några konsekventa antal skanningar. Du kan bli av med dessa virus och mycket mer genom att utföra regelbundna dagliga skanningar.

Ignorera spam-e-postmeddelanden

Det är inte bra att klicka på någon länk som kommer från en skräppost. Dessa länkar kan peka på en potentiellt skadlig webbadress eller domän. Dessutom kan några av dessa länkar innehålla skadlig kod och trojaner, vilket kan göra en hacker tillträde till många sätt att få till en persons information. Att klicka på skräppost kan också göra en hackare bekräfta att e-postadresserna är legitima. Bilagor som finns i en skräppost kan innehålla trojaner som gör hela processen sårbar.

Inaktivera förhandsvisningar av bild i Outlook

Några av hackarna kan innebära att spionkoden körs på bilder som finns på din email. Några av dessa bilder kan möjliggöra ett virusutförande. Microsoft Outlook gjorde en ändring för att åtgärda problemet genom att inaktivera förhandsgranskningar som standardinställning. För att vara säker kan du sensibilisera dina besökare om sannolikheten för detta hack och få dem att få nya metoder för att komma åt e-post. Vissa människor kan manipulera med standardinställningen för Outlook. Kontrollera att bilderna förhandsgranskning inte är en standardinställning.

Slutsats

Det är viktigt att säkerställa att cybersäkerhetssituationen är säker. I många fall kan folk undra hur eller vilka åtgärder som kan göra deras hemsida säkra för alla. Säkerheten för en webbplats samt besökarnas förtroende är beroende av antispionskyddets kompetens. Du kan se till att din webbplats är säker och sensibiliserar dina besökare på viktiga knep för att hjälpa dem att vara säkra.

November 23, 2017