Back to Question Center
0

Expert från Semalt: Wiki redigering

1 answers:

Wikipedia är en encyklopediwebbplats med en global framgång på över 3,3 miljoner engelska artiklar. Wiki gör det möjligt för internetanvändare att skicka sina kommentarer direkt utan någon form av censur. Det kan faktiskt redigeras av någon samtidigt som man får tillgång till över en miljard användare. Många kan undra om informationen på Wiki är legitim - prestashop hostnet. Överraskande är det många som är villiga att lägga upp trovärdig information om Wikipedia. Wikipedia är överlägset en av världens bästa onlineformulär av en encyklopedi.

Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, säger att e-handelswebbplatser och en annan onlinestart kan få fördelen av att visas i Wiki. Först och främst är det ett tecken på trovärdighet såväl som legitimitet. Dessutom har människor befogenhet att kommentera eller kritisera all information som finns på Wikipedia. Olika forskare har utvecklat studier baserade på Wiki community networking. Olika individer kan använda det av olika anledningar för att etablera sina varumärken på olika nivåer. Nedan följer några tips för att hjälpa en webbplats att få tillträde till Wikipedia-sökdatabasen:

Registrera ett konto. Precis som de flesta webbplatser är det viktigt att registrera ett konto på deras webbplats. Ett konto gör att en användare får olika fördelar som anonymitet och personlig säkerhet. I vilken nisch innehållet förekommer finns det många fördelar med att få ett anonymt användarnamn för cybersecurity.

Lär dig de fem pelarna. I Wiki finns fem grundläggande principer som användare behöver lära sig att lyckas. Dessa pelare utgör en obligatorisk efterlevnad för alla användare av denna webbplats. Folk borde inte använda Wikipedia för att kanalisera sina personliga behov och själviska ideologier och teorier. Detta är anledningen till att citerande relevanta källor är väsentliga i Wikipedia.

Var djärv i ditt meddelande. För att lyckas i Wiki behöver du ett djärvt meddelande och en känsla av auktoritet. Det finns tusentals nya Wiki-användare. I Wikipedia måste ditt varumärke vara auktoritativt i din målnisch.

Känn din publik. Inlägg som riktas mot en målnisch är viktigt. Utseende är också viktigt, särskilt om ett varumärke endast ska engagera den relevanta publiken för hela processen att arbeta. Huvudvis ger publiken fler besökare till din verkliga domän vars länk finns i Wiki.

Inte plagiera. Var original i ditt innehåll och varumärke. Syftet med att skapa användarkonton är att se till att upphovsrättsfrågor inte påverkar hur webbplatser utförs.

Se till att du använder citat. En av hur ett inlägg kan få auktoritet är genom citat. Som ditt innehåll hänvisar till andra publikationer, finns det en känsla av relevans och hög användaruppgång i den specifika nischen.

Undvik självpromotion. Wikipedia är inte en plattform för att posta någonting i ett personligt eller informellt sammanhang. Wiki ger möjlighet att använda ett modernt elektroniskt Wikipedia-system.

Slutsats

Wiki kan vara ett viktigt genombrott för din online start. Som ett resultat kan det hjälpa människor att få en publik utöver sin nuvarande räckvidd. Wiki kan exponera ett företag till en pool av online kunder i form av kunskapsdelning. För nybörjare är det möjligt att få någon hjälp på Wikipedia genom det sätt på vilket objekt är närvarande.

November 26, 2017