Back to Question Center
0

Google Analytics-hänskjutande undantag - Allt och mer av Semalt Expert

1 answers:

Det skulle inte vara fel att säga att Google Analytics är ett av de starkaste och mest omfattande verktygen för att spåra alla typer av trafikkällor. Det säkerställer att besökarna som kommer till din webbplats är riktiga människor, inte de robotar och botnät som kan skada din webbplats inom några dagar. Du kan generera trafik via sociala medier webbplatser, annonser, e-postmarknadsföring eller direkt trafik från sökmotorn - grain storage bins ohio. För detta måste du skriva iögonfallande och informativt innehåll och infoga din länk till sociala medier för att locka ett stort antal personer.

Grunden för Google Analytics är lätt att förstå, men du bör uppmärksamma hur du konfigurerar webbplatser baserat på verksamhetens karaktär. Google har gett sina användare många tips, tricks och information, och det är en bra sak att lära av sina online handledning. Faktum är att vi alla kan konfigurera och omkonfigurera kanalerna och deras system.

Jason Adler, kundsucceschefen för Semalt , har pratat här om hur hänvisning av uteslutning fungerar, vilka typer av domäner som ska uteslutas och hur man konfigurerar hänvisningsrapporteringslistor.

Hur Google Analytics Referral Exclusion fungerar

Exkluderingen av Google Analytics-hänvisning fungerar precis som Google har beskrivit det. Det kommer att utesluta den trafik som registrerats från flera domäner i din hänvisningsrapport. Det betyder att du inte kan generera trafik från dessa källor. Processen fungerar när du justerar dina inställningar i hänvisningsalternativet och blockerar domänerna där du inte vill få synpunkter. Om du inte tar bort dessa länkar från ditt hänskjutande försäkrar du att din webbplats får kvalitetstrafik och deras källor är legitima. Det är också viktigt att bestämma hur många sessioner din webbplats behöver. Det innebär att om du utesluter trafik från vissa domäner, kommer besökarna från dessa länkar inte att kunna öppna dina webbplatser. Om din webbadress till exempel är abc.com kan du till exempel aktivera listan över listor med undantag från Google Analytics. Besökare från sociala medier, särskilt Facebook och Twitter, kommer att landa din webbplats, men deras besök kommer inte att räknas till din AdSense-vinst.

Vilka domäner bör uteslutas

Du bör utesluta alla domäner som inte är äkta eller ser dåliga ut. Det finns två fall när du vill att vissa domäner ska uteslutas. Först och främst bör du kolla och blockera alla okända, trettiotal domäner och deras affiliate länkar. Om personer från dessa tredjeparts länkar kommer att besöka din webbplats kommer de inte att kunna skapa några problem för dig. Detta gäller alla tredje parts webbplatser och domännamn. Du måste vara säker på deras legitimitet och äkthet annars behöver du inte ta risk. Du bör också blockera domänerna med flera länkar. Om din webbplats har länkar till ett stort antal webbplatser i form av gästinlägg, borde du navigera mellan dem och kolla vilka webbplatser som är bra att gå med. Alla domäner som ser otroligt ut bör blockeras för att vara säkra på internet.

Konfigurera borttagning av borttagning av Google Analytics

Du bör konfigurera borttagning av Google Analytics-hänvisning genom att lägga till nya domännamn i listan med borttagningsskydd. För detta bör du göra en lista över alla domäner och inaktivera deras länkar i admin-avsnittet i Google Analytics.

November 23, 2017