Back to Question Center
0

Hålla webbplatshackning vid Bay med Acunetix: Praktiska tips från Semalt för alla webbplatsägare

1 answers:

Cyberbrottslighet och för att vara mer specifikt har hacking stigit. Hackers fårsmartare och mer sofistikerat i sitt sjuka spel. Rapporter har dykt upp och visar att de inte fungerar som individer utan snarare som anära knäckt hacking community - u s grain storage. Här postar och delar de nya webbapplikationsintrångssystem som är avsedda att ge dig sömnlösa nätter.Medlemskap till dessa webbplatser och forum är exklusivt för ett fåtal.

Varje dag läser du om en ny hackningsattack där sidorna på en ansedd webbplatsär smittade med skadlig kod. Dessa attacker gör webbplatsen till en startplats. Den som besöker den hackade hemsidan står högrisken förfå sin dator infiltrerad.

Varför har cyberbrottet blomstrat? Tja, svaret är enkelt; antagandet av webbenbaserade tekniker för att bedriva e-business har skapat en perfekt uppfödningsplats för hackare. Dessa ansökningar tillåterföretag att ansluta smidigt med kunder och leverantörer har ett antal tidigare oidentifierade säkerhetshot uppstått.

Anledningarna till varför din webbplats har riktats mot hackare kan vara många. IgorGamanenko, kundsucceschef för Semalt Digital Services, erbjuder att titta på några och sedan hitta ett sätt att skydda dig själv.

Hacking för utvinning av känsliga data

Alla affärer som är verksamma på nätet är skyldiga att ha några webbapplikationer som sträcker sig frånkundvagnen, inloggningssidor, inlämningsformulär, dynamiskt innehåll och andra skräddarsydda webbapps. Dessa webbapplikationer har utformatsför att hjälpa besökare att skapa, skicka och hämta konfidentiella data, som lagras i databasen..

Eftersom ditt företag fungerar 24/7 kan någon från hela världen surfagenom det. Tyvärr ger en osäker webapplikation en öppen dörr till hackare. Om de får tillgång till din databas,då är du i stora problem. Din kunds personliga och kreditkortsuppgifter kan säljas eller exponeras för resten av världen. Hundratalsav företag har förlorat juridiska strider över exponeringen eller stölden av denna känsliga information. Andra har stängt butik. Alla har förloratförtroende för intressenter och kunder.

Hacking för att implementera ett phishing-system

Antag inte att eftersom din databas är offline och säker är du säker från hacking.Din webbplats kan hackas för att lura användarna till att besöka "ofarliga" länkar som omdirigeras från dina webbsidor. Så här gör de det: deinjicera kod i dina webbapplikationer så att användaren omdirigeras till en phishing-plats, vilken sedan används för att hämta sin bankKontouppgifter. Någon webbplats som visat sig vara phishing (även om du bara är ett offer) är ansvarig för en rättegång. En dyr en.

Hacking för att missbruka bandbredd

Bandbredd kan vara en dyr produkt. Någonting som en hacker skulle älska att använda tillbedriva olagligt företag som att dela piratkopierat innehåll. När de federala myndigheterna kommer knackar är det du som kommer att ha liteförklarar att göra.

Som det är uppenbart kan din webbplats hackas in av någon anledning. Tro det eller ejvissa hackare infiltrera din webbplats bara för SEO ändamål? Queer, eller hur?

Acunetix skyddar dig

Skydda dig från hackarna med Acunetix. Komplexa SQL-injektioner och korsningsite scripting attacker som de släpptes ut på FN: s webbplats, United States Department of Homeland Security, Yahoo och StorbritannienOffentlig tjänst kan ha förebyggts genom att använda Acunetix. Prova det idag. Du är säker.

November 23, 2017