Back to Question Center
0

Heta 10 SEO Tips från Semalt Islamabad Expert

1 answers:

Webmasters gör ofta misstaget att spendera hundratals dollar på sponsrade annonser, särskilt Pay-Per-Click-kampanjer, innan de inser att de flesta älskar icke-sponsrade annonser. Det finns många sätt att uppnå hög ranking i sökmotorresultaten , men våra topp ti SEO-tips är tidlösa och värdefulla.

Vi hoppas att du hittar dessa SEO-tips från Sohail Sadiq, en toppspecialist från Semalt, användbar och informativ.

Tips 1: Hitta de bästa sökorden

Det är säkert att nämna att hitta de bästa sökorden för att optimera din webbplats är det enda sättet att överleva på internet. Även när du använder ett nyckelord som inte används på internet, kommer Google och andra sökmotorer att beräkna hur många gånger dina besökare har kontrollerat din webbplats för det specifika sökordet. Du måste investera resurserna i att hitta lämpliga sökord. Det är bra att använda sökord och fraser som gör sökningarna till ledningar och inköp på nolltid. För detta kan du köpa sponsrade annonser och använda några SEO-verktyg som kan hjälpa dig att hitta de bästa nyckelorden för din webbplats.

Tips 2: Upptäck vad konkurrenterna gör

Google, Bing och Yahoo vet att de inkommande länkarna är ett måste till deras rakningskriterier. Således bör du bygga kvalitetslänkar och förstå vad konkurrenterna gör idag. Förutom att använda några bra SEO-verktyg, bör du kolla deras webbplatskarta och observera vilka sökord de har använt. Lär känna allt om deras XML-sajtkarta för att hitta sökorden i sidnamnen. Dessutom bör du kolla deras HTML-titlar och metataggar och sammanställa en lista med sökord som de har riktat mest till.

Tips 3: Skriv skarpt och länkbart innehåll

Innehållet är kung, så du bör alltid fokusera på att skriva kvalitetsartiklar. Generiskt innehåll kan inte ge dig de önskade resultaten och är inte vänlig för din webbplats. Tänk på de korta svans- och långsvans sökorden och använd en rad olika fraser i ditt innehåll. Se till att artiklarna du skriver är meningsfulla, informativa och användbara för läsarna eftersom det är det enda sättet att få fler aktier, gillar och kommentarer. Ta med några visuella exempel, referenser och diagram för att bevisa ditt innehålls värde.

Tips 4: Optimera titel- och metataggar

HTML-rubriken och metataggarna bör optimeras optimalt. Om du vill att sökmotorerna ska rangordna din webbplats bättre måste du optimera titeln och använda rätt metataggar. Inkludera de primära nyckelorden både i din titel och metakod, och behåll titeln under 60 tecken och relaterad till innehållet på din sida. Du kan också optimera undersidens titlar och deras metataggar för att förbättra rankningen av sökmotorer.

Tips 5: Optimera rubriker och underrubriker

Vanligtvis skrivs uppsatser och papper av Modern Language Association (MLA) stil. Den består av omslagssidan, titeln, korta och långa stycken och hur man hänvisar till referenserna. På samma sätt bör du utforma dina artiklar på ett sätt som de uppfyller normerna för Google. Rubriker spelar en viktig roll i hur informationen är organiserad, så du bör alltid inkludera H1, H2, H3 och andra taggar i innehållsdelen. Du bör också försöka skriva minst 400 ord per sida.

Tips 6: Använd titeln och ALT-attributen

Du bör använda titeln och alt attribut för att förbättra rankningen av din webbplats. Titeln attributet berättar sökmotorerna nästan allt om ditt innehåll, och alt attributet hjälper till att beskriva din bild för sökmotorerna.

Tips 7: Optimera filnomenklaturer

När det är möjligt bör du spara media, webbsidor och bild med rätt nyckelord och filnamn. Till exempel, om sökordssatsen är "sport och spel", kanske du vill spara dina bilder med sport-and-games-00.jpg eller sports_games_01.jpg titlarna. Experter säger att du kommer att förbättra rankningen av din webbplats med optimerade filnomenklaturer.

Tips 8: Berätta för sökmotorerna vad du vill indexera

Du måste berätta för sökmotorerna vad du faktiskt vill indexera. Duplicera innehåll och bilder av låg kvalitet kommer aldrig att indexeras korrekt, så ta itu med det här problemet innan du låter Google, Yahoo och Bing veta om din webbplats. För konsekvens bör du ha en enda version av alla sidor för att få inkommande länkar och för att tjäna poängen med Google.

Tips 9: Mata sökmotorerna static och XML Site Map

Du kan mata statisk sökmotor och XML-webbplatskartan enligt dina önskemål. Eftersom varje sida på din webbplats kommer att kopplas till din webbplatskarta, låter den webbläsare hitta ditt innehåll. Med XML-sitemap blir det enkelt för besökare och Google att komma åt dina webbsidor.

Tips 10: Använd Validator och Checklistor

Du bör validera exaktheten på din webbplats och dess källkod. För detta kan du använda vissa SEO, CSS och HTML-tekniker, så att inga brutna länkar och bilder finns. Du kan börja processen genom att utvärdera de trasiga länkarna, följt av att justera inställningarna för din HTML-karta Source .

November 26, 2017