Back to Question Center
0

Hur man glömmer om Hackers Forever - Tips från Semalt

1 answers:

Att äga en webbplats är som att skapa en fysisk butik eller ett kontor. En webbplats är en plats där dinpublik kommer in och gör sina inköp. När du gör din webbplats levande, är det som att öppna butiken för att släppa in människor - it solution company bay area. Precis som ett medelvärdebutik, folk borde komma på din webbplats när de kommer till en fysisk butik, och förmodligen göra ett köp när de känner för att göra det.

En person kanske vill få tillgång till information utan ditt tillstånd. BaraSom i ett vanligt kontor borde vissa personer komma till din webbplats och få obehörig inresa eller användning av din information. Som ett resultat,dörrar har lås och byggnader har grindar. En webbplats kräver denna typ av skydd mot hackare. Hackers går till webbplatser och stjälkänsliga uppgifter som din kunds kreditkortsinformation. Det är en rättslig standard för att säkerställa att din webbplats förbli fri från dessaattacker. I de flesta fall kvarstår vissa länder fortfarande som en laglig skyldighet.

I den här artikeln har Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager, berättar hur man skyddar din webbplats mot cyberattacker.

Skydd av integritet för kunder

Hackare har många felaktiga mål när de utför sina hackar. I vissa fall,de försöker stjäla eller förstöra ditt företags rykte. I andra fall störs hackare och lämnar roliga bilder på människors kontondataintrång..Listan över skador som en hacker kan göra är oändlig. Det finns dock vissa åtgärder som kan göra din webbplats säker. Precis somriktiga tjuvar, de kommer sannolikt att stjäla när du lämnar dörren öppen. Vissa åtgärder du kan ansöka för att hantera detta inkluderar:

  • Håll dig uppdaterad. Det är viktigt att vara medveten om de nya trickarna, vilka hackarekan använda när som helst. Som ett resultat kan du vara försiktig och vidta nödvändiga åtgärder i tid innan de slår. Några webbplatser som "The Hacker News"kan ge dig värdefull information.
  • Tuffa åtkomstkontrollen. För en webbplats bör administratörsinformationen vara myckethemlighet. Adminskontrollen kan vara en enkel väg för en hacker för att få fullständig information om en webbplats. Det är viktigt att använda inloggninginformation och lösenord, som är svåra att gissa. Du kan också begränsa antalet successiva misslyckade inloggningsförsök. Detta undantagbör innehålla e-postmeddelanden eftersom man kan hacka den först och ändra lösenordet.
  • Nätverkssäkerhet. Att ställa in en brandvägg kan hjälpa ditt företag att sparaupp mycket på hack försök. Man bör installera och fortsätta att uppdatera brandväggarna samt se till att datorerna är i god kontroll.Till exempel kan datorerna logga ut efter några minuters inaktivitet.

Slutsats

Säkerheten hos en webbplats och dess användare är mycket viktig. Hackare har mångaverktyg och tekniker som de använder för att komma till webbplatser och utföra några av sina sjuka uppgifter. Några vanliga hackerbrott innefattar människorsamla in kreditkortsuppgifter från en webbplats och sälja dem över det mörka nätet. För att undvika sådana problem kan webbplatsägare använda den här guiden tillse till att det finns tillräcklig säkerhet och säkerhet. Dessa steg kan spara dig, ditt företag eller din personal miljoner pengar.

November 23, 2017